Olena

05/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Olena haluaisi kodin jossa ymmärretään ujompaa kissaa ja jossa olisi kiva nuori tyttökissa leikkikaveriksi.

12.3.2019

Suloinen Olena odottaa edelleen omaa kotiaan. Yhteiselo hoitopaikan omien kissojen kanssa sujuu mallikkaasti ja hyvin vauhdikkaasti. Olena ei enää piiloudu vierailta varsinkaan, jos huiskalelu otetaan esiin niin kuka vaan saa tästä neidistä seuralaisen.

Olenalla riittää virtaa ja hoitopaikassa onkin saanut tottua siihen, että aamu- ja iltarallit kuuluvat kuvioon. Neiti on myös taitava hyppäämään ja se löytyy välillä ovien päältä päivystämästä sekä verhoista roikkumasta. Tämän neidin kodissa onkin hyvä olla huumoria, sillä Olenan kanssa sitä tarvitaan. Olena pärjää hienosti isommassakin kissalaumassa ja kodissa voikin olla useampi leikkisä tyttökissa.

17.2.2019

Olena, Faina ja Irinja ovat lähtöisin Karjalan kunnailta kissapopulaatiosta, jossa ne viettivät elämänsä ensimmäiset kuukaudet. Tästä johtuen neitien sosiaalistaminen päästiin aloittamaan vasta niiden jo ollessa muutaman kuukauden ikäisiä ja tämä näkyy niiden luonteissa.

Olena on kolmikon reippain ja rakastaa silityksiä, jopa niin paljon että välillä ilmenee hellyysaggressiota näykkimisenä. Olena lopettaa kuitenkin näykkimisen heti, kun silitys lopetetaan. Olena kaipaa kovasti ihmisen seuraa, leikittämistä ja huomiota hoitajaltaan, mutta vieraita ihmisiä se menee piiloon.  Olena tarvitsee myös kissaseuraa, eikä tiedä miten päin se olisi, kun se näkee hoitopaikan omia kissoja.

Olenalle etsitäänkin kotia, jossa olisi seurana kiva tyttökissa, jolta se saisi tukea uusien jännittävien asioiden kohtaamiseen. Vaikka Olena onkin suhteellisen reipas niin syliin ottaminen ja tassuihin koskeminen saa sen vielä kavahtamaan kauhuissaan ja pakenemaan paikalta. Olenan kodissa on hyvä olla kokemusta kissan totuttamisesta käsittelyyn ja ymmärrystä, että uudet paikat ja tilanteet voivat vielä jännittää. Olena sairasti silmätulehduksen, joka on nyt hoidettu, mutta taustansa vuoksi uuden kodin rokotusten olisi syytä olla ajan tasalla.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Essi / 0452171719

Soittoajat: Maanantaina 20-21
Keskiviikkona 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Olena

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.