Olavi

Lisätty sivulle: 2016-02-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Olavi
6.3.2016 Olavi sai oman kodin Järvenpäästä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

31.7.2016 Kesä terveiset Olavilta! Olavi on sopeutunut nyt täysin tänne meidän kanssamme ja elämä sujuu leppoisan mukavasti. Ruoka on maistunut vähän liikaakin ja ollaankin nyt jouduttu aloittamaan laihdutuskuuri, mitä herra ei niin suuresti arvosta, yrittää kovasti tehdä selväksi, että nälkäkuolema on lähellä, vaikka olisikin juuri saanut ruokansa… Valjaiden kanssa ollaan myös menty ulkona ainakun kerkeää. Olavi tottui yllättävän nopeasti valjaisiin, mitä nyt vähän ärsyttää kun pitää laittaa ne päälle, mutta siinä vaiheessa kun ulko-ovi aukeaa niin valjaatkin unohtuvat hetkessä. Yksi pieni onnettomuuskin ehti sattua kun yritimme käydä vähän pidemmällä puistossa ja takaisin palatessa tuli pieni ruuhkasuma autoja, koiria ja ihmisiä joka oli Olaville liikaa ja hän rimpuili valjaistaan ulos, onneksi saimme kummiskin Olavin kiinni lähestulkoon heti, kissalle ei jäänyt traumoja, mutta itse on ollut vielä varovaisempi sen jälkeen, ettei vastaavaa tapahtuisi uudestaan. Nyt kesällä valitettavasti vain meidän paras lenkkipolku otti ja kasvoi umpeen, ja tuossa pihalla on huono ulkoilla, mitä nyt pikalenkkejä yrittää tehdä edes, odottelenkin siis syksyä jotta päästään palaamaan tähän asiaan paremmin :).

13.3.2016 Kotiutuminen on lähteny hyvin käyntiin ja jo viikossa Olavista on kuoriutunut varsinainen katti! Ruoka on lemppari asia, ja sitä pyydetään varsin selkeästi varsinkin aamuisin kun ei meinaa eteenpäin päästä herran kiehnätessä jaloissa. Alkuun oli sen verran jännää, että sängyn alla vietettiin suurin osa ajasta, mutta päivä päivältä hän kyllä tulee enemmän meidän kanssa hengailemaan, ja jos ollaan vähänkään pidempään pois niin pitää tulla syliin hakemaan rapsutuksia ja kehräämään. Kovasti hän myös tykkää leikkiä ja touhuta itsekseenkin, varsinkin jos on vähän höyhentä, ääntä ja lelu sijaitsee maton alla niin se on parasta, saatiin raapimapuukin tehtyä niin nyt pääsee katon rajaan kuikulemaan. Parveke on ollut yllättävän jännä, sinne ei aluksi meinannut uskaltaa edes mennä ja sen jälkeen piti juosta suoraan makkariin sängyn alle piiloon, oli liian jännää, nyt tosin ollaan päästy jo siihen pisteseen, että Olavi pyytää jo ihan itse partsille. Kovasti odottelen milloin päästäisiin valjasulkoilemaan, valjaat löytyy jo, mutta ihan vielä en viitsi aloittaa totuttelua. Olavilla menee siis leppoisan mukavasti ja ollaan todella onnellisia kun saatiin Olavi meidän elämää rikastuttamaan :).

***

Leikattu uros, aikuinen.

17.2.2016 Olavi on on iso ja leppoisa kissaherra, joka tykkää paljon rapsuista ja silityksistä ja viihtyy muutenkin ihmisten seurassa. Olavi ei turhia kainostele, vaan tuli jo toisena yönä kotihoitopaikassa nukkumaan hoitotädin viereen. Olavi on kaikin puolin mukava ja lempeä kissa, ja hän onkin hurmannut kaikki vieraat paksuposkisella olemuksellaan.

Olavi ei rauhallisesta luonteestaan huolimatta sovellu pienten lasten perheeseen, koska saattaa silloin tällöin kovasti rapsutuksista innostuessaan kevyesti näykkiä rapsuttajan sormia.

Olavi saattaisi viihtyä kodin ainoana kissana, kunhan saa riittävästi huomiota omalta ihmiseltään.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.