Oiva

Lisätty sivulle: 2013-08-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Oiva
11.9.2013 Oiva muutti omaan kotiin Tampereelle kissaseuraan.

***

Kuulumisia ja kuvia omasta kodista:

8.4.2015 Oiva on kotiutunut hienosti Tampereelle kolmen vanhemman (9-12v) tyttökissan kaveriksi. Oiva on kiltti, pölhö, ahmatti, temppuilija, puhelias, kaikkulainen, lötkö pötkö, utelias ja rakas. Mainittiinko jo ahmatti? Linjoja pidetään kurissa ottamalla spurtteja pitkin kotia ja kiipeilemällä seinille. Kesäisin ulkoillaan valjaissa omassa pihassa ja ulkoilmaa haistellaan vuoden ympäri verkotetulla terassilla. Unet maistuvat parhailta ihmisen kainalossa tai Ronja-kissan kyljessä. Paras uniasento on luonnollisesti selällään, tassut levällään. Kotona ei ole paikkaa jota Oiva ei olisi tutkinut. On oltu takan päällä ja sisällä, saunomassa ja jääkaapissa… Oppi kielletyistä paikoista menee, no, vaihtelevasti perille. Lempi puuhaa on ulkoilla terassilla, väijyä tyttöjä leikkiin, iltaisin käpertyä nukkumaan ihmisen viereen ja aamuisin tassuttaa ihmisen naamaa muistuttaen puuttuvasta aamupalasta. Meidän Oivariini!

25.9.2013 Oiva on nyt asunut kaksi viikkoa Tampereella kolmen vanhemman tyttökisun kaverina ja kotiuduttu on täysin. Tyyppi kulkee pitkin kämppää rennosti ja riekkuen ja kujertelee omalla hassulla äänellään. Kissojen ulkoilutarhassa on kiva käydä joka päivä nuuhkimassa ilmaa ja kyttäämässä lintuja. Kuulemma siellä saisi olla lämpöisempää, ettei tarvitsisi käydä vähän väliä sisällä lämmittelemässä.

Oivan mielestä me ihmiset ollaan hirmu kivoja ja varsinkin naaman päällä on mukava nukkua. Toinen lemppari unipaikka on 10 vuotta vanhemman kisuneiti Ronjan vieressä. Ronja tarjoaa myös naamapesut ja hippaleikit. 7 vuotta vanhempi Ninni innostuu jo välillä hippoihin mukaan, mutta välillä Ninniä vielä jännittää. Viereen saa kuitenkin mennä kunhan pitää puolen metrin etäisyyden ;) 8,5 vuotta vanhempi Martakin alkaa jo tottua uuteen tulokkaaseen. Hyvin on siis tutustuminen lähtenyt käyntiin!

Oiva on kasvanut hurjaa vauhtia ja talon wanhoista kissoista enää Marta on 200g suurempi. Eiköhän senkin ohi mennä kohta ryminällä. Taitaa tämä pentu olla jättiläisten sukua! Ruoka maistuu ja hiekkalaatikkotouhut sujuu hienosti. Kynsiä ei käytetä vääriin paikkoihin, mutta lampaantaljaa ja tohveleita pitää välillä vähän jyrsiä. Hirmu kiltti on meidän Oiva. Ollaan ihan lääpällään puolin ja toisin <3

Terkuin,

Jaana & Thomas, Oivan palvelijat Tampereelta

***

Urospentu, leikataan, noin 3,5 kk. Kotihoidossa Helsingissä.

27.8.2013 Pennut pääsivät tutustumaan hoitohuoneen ulkopuoliseen elämään ja siinä missä Oiva-veli vielä mietti seuraavaa siirtoa, heitteli Ansa jo leluhiirtä pitkin lattioita. Oiva antaa nätisti tutkia korvat ja silmät, kynsienleikkuu onnistuu parhaiten kun vauhti on jo hiipumassa :) Oivan omassa kodissa olisi hyvä olla odottamassa leikkisä kissakaveri, jonka kanssa voisi painia ja juosta peräkanaa ympäri taloa.

23.8.2013 Oiva on reipas ja vauhdikas pentu jonka käpälästä lelut saa kunnon kyytiä. Myös siskon kanssa on kiva painia ja juosta ympäri hoitohuonetta.Ruoka on maistunut Oivalle hyvin ja vessa-asiat ovat hyvin hanskassa. Oivan väsähtäessä alkaa kuulua huriseva kehräys, silloin myös maltetaan tulla syliin hetkeksi pötköttelemään.

22.8.2013 Ansa ja Oiva ovat sisarukset, jotka saapuivat Satakunnasta yhdistykselle hakemaan omaa kotia. Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.