Ofelia

Lisätty sivulle: 2010-07-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ofelia
30.10.2010 OFELIA SAI KODIN KIRKKONUMMELTA

****

OFELIA odottaa kotia Virumaan tarhalla.

31.7.2010 Ofelia makailee rauhallisesti makuupaikassaan, mutta kun Ofeliaa alkaa rapsuttamaan ja tyttö saa ihan omaa huomiota niin Ofelia hyppää makuupaikastaan pois ja tulee kainosti muiden kissojen joukkoon, josko häntäkin vielä huomioitaisiin.

1.7.2010 Ofelia on löydetty syyskuussa 2009 ja tyttö on ollut tarhalla kohta vuoden. Ofelia on rauhallinen kissa, eikä tule ihmisen luokse monen muun kissan tavoin, jonka takia tyttö on edelleen tarhalla monen toverin saadessa kodin. Ofelian toinen silmä on vammautunut ja tyttö näkee vain yhdellä silmällä. Vamma ei haittaa Ofelian elämää. Ofelia tulee muiden kissojen kanssa toimeen. Ofelia nauttii kovasti rapsutuksista, kun ihminen menee Ofelian luokse.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.