Odette

Lisätty sivulle: 2012-01-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Odette
1.8.2012 ODETTE MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

*****

NAARAS, noin 8kk (kesäkuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

4.7.2012 Odette on steriloitu ja saanut rokotteet. Tyttö olisi kaikinpuolin valmis muuttamaan ikiomaan rakastavaan kotiinsa.

Odette rääpäle, poikatyttö, hoitomamin oma rusinavarvas, taikakissa, marakatti. Ossaa lukkee, laskee, laulaa ja tanssii :) Aina mukana kaikissa arjen askareissa, roikkuu kaulalla tai istuu olkapäällä siivotessa ja kokatessa, öisin nukkuu samalla tyynyllä tassulla kiinni pidellen. Tytteli varmasti osaisi putsata hiekka-astiat ja paistaa itse oman kala-ateriansa, jos vain viitsisi vaivautua, mutta tietenkin kaikki puuhastelu on paljon mukavempaa yhdessä! Leimautuu siis erittäin voimakkaasti omaan ihmiseensä ja osoittaa pyyteetöntä rakkauttaan avoimesti. Vieraista ihmisistä ei juurikaan perusta, näyttää paremmat puolensa siis ehdottomasti vain omalle ihmiselleen. Kisukaverit ovat tositosi kivoja, mutta lapsiperheeseen en voi suositella, leikintiimellyksessä saattaa unohtua piilottaa kynnet ja hampaitakin on hauskaa testata käteen tai varpaisiin. Tästä pahasta tavasta yritämme nyt kouluttautua pois. Kaikenkaikkiaan Odette on mitä rakastettavin ja persoonallisin pikku kisuhirmu ihmiselle, joka ei halua mitään kirjahyllyn koristetta, vaan viekkaan, älykkään ja omalaatuisen parhaimman ystävän.

11.4.2012 Odette ja Ankanpoika lähtivät yhdessä reipastumaan toiseen kotihoitopaikkaan ja tytöiltä onkin tullut jo kivoja terkkuja :)

Tyttelit liikkuvat jo aivan vapautuneesti, leikkivät ja syödä rohmuavat kaikkea. Ankan-poika eli Ihme rakastaa kinkkua ja Odette eli Kumma pitäisi kaikintavoin valmistetusta perunasta.. Molemmat tytöt nukkuvat päälläni öisin hyvänyönriekkukohtauksen jälkeen. Kummatkin rakastavat hoitopaikan omia kissoja Maisua ja varsinkin Apsun ympärillä molemmat tytöt kiehnää koko ajan. Apsu on opettanut niille miten ronklataan ruuan kanssa ja jos ei ole mieleistä murkinaa, niin katsotaan syyttävästi tai täysin murtuneena huonoa kokkia, mangutaan rappukäytävään juoksemaan ja peitellään e-rit-täin huolellisesti asiat hiekkalaatikolla!

Odette ei ole laisinkaan rääpäle enää, pieni kyllä, mutta tosi täpäkkä! Odette tykkää aina ohimennessään koskettaa tassullaan vaikkei muutoin juuri annakaan koskea. Odette on kovasti vaaleanpunaisten hiirten perään, joilla on kulkunen hännässä. Voi olla pienoinen järkytys sille, jos joskus kohtaa oikean hiiren miten tylsän näköisiä ne oikeasti onkaan!

11.1.2011 Mustat tytöt Tihru, Odette ja Odile ovat samassa hoitopaikassa yhdessä Daltonin veljesten sekä Ankanpojan ja Nalle Puhin kanssa.

Odette on kaminan takana ja ainoastaan satunnaisesti tavattavissa näkyvillä, valkoiset balettitossut takajaloissa.

kuvia tulossa

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.