Obi Wan (nyk. Niki)

Lisätty sivulle: 2012-09-23

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Obi Wan (nyk. Niki)
10.10.2012 OBI WAN SAI OMAN KODIN HELSINGISTÄ TYTTÖKISUN SEURANA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

18.11.2012 Kaikki mennyt hyvin, Niki on kovin sosiaalinen, leikkisä ja sopeutunut hyvin. Roosan kanssa leikkivät ja sopeutunut meidän perheeseen hyvin.

16.10.2012 Ensimmäinen ilta ja yö meni hieman itkiessä ja tutustuessa. Eristyksestä Niki ei tykännyt yhtään, ahdistui siitä kovasti, joten yön jälkeen Niki pääsi tutkimaan kodin joka kolkan. Itku loppui siihen samantien. Eristyksen aika Roosa ja Niki yrittivät kovasti tehdä tuttavuutta oven alta ja Roosa vaistosi Nikin hajujen kulkeutuessa. Päivän aikaan Niki tutki paikat ja Roosa sivusta seuraili pientä uteliasta pentua. Muutaman kerran Niki yritti käydä tekemässä tuttavuutta Roosan kanssa, siihen Roosa vähän suhisi.

Toisena päivänä Roosakin jo uskaltautui haistelemaan Nikiä, ja kulki perässä uteliaana pennun tekemisiä. Illan aikana jo juostiin peräkanaa huoneesta toiseen ja leikittiin. Oltiin yhtäaikaa syömässä samoilta ruokakupeilta. Tutustuminen Roosan ja Nikin välillä kävi todella hienosti ja nopeasti.

Niki kulkee perässäni ja kommentoi aina jos menen liian kauas hänestä. Tykkää olla siellä missä muutkin. Päivät menee itekseen että Roosan kanssa leikkiessä. Niki on hyvin tottunut lapsiin, eikä säikähdä lasten leikeistä. Välillä otetaan päivänokoset kiipeilypuun tasanteilla, riippumatossa tai mökissä.

Ruoka maistuu hyvin, ja tarpeetkin tekee hienosti hiekkalaatikkoon. Kaikki on mennyt erittäin hyvin. Niki on erittäin ihana ja sosiaalinen poika.

****

LEIKATTU UROSPENTU, noin 11vkoa (syyskuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

25.9.2012 Emokissa Prinsessa Leia saapui kolmen pentunsa, “pikku padawaniensa” (Obi Wan, Padme ja Chirpa) kanssa kotihoitoon elokuun puolessavälissä. Emo on yrittänyt rauhoittaa pikkuisten valonnopeuttakin kovempaa vauhtia, siinä kuitenkaan onnistumatta.. voima on vahvana näissä padawaneissa.
Pennut tullaan varhaisleikkauttamaan ennen kotiinlähtöä.

Obi Wan on sisaruksista suurin. Tämä pikku padawan on omia polkujaan kulkeva kisu, joka kuitenkin tulee aina uteliaana seuraamaan hoitotädin puuhailua. Obi Wan leikkii mielellään sisarustensa kanssa, mutta leikkii myös usein itsekseen, pojua voisi siis kuvitella ainoaksi kissaksikin.. vaikka kaverihan on aina kiva olla.

KULUKORVAUS LEIKATUSTA kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.