Nyyti

Lisätty sivulle: 2017-07-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nyyti
25.8.2017 Nyyti sai kodin toisen kissan kaverina Helsingistä.

***

Leikattu naaras, synt. arviolta 6/2016, kotihoidossa Helsingissä

14.7.2017 Nyytin kotikissakoulu on loppusuorallaan. Tyttö on muuttanut nukkumaan hoitajan viereen sänkyyn. Silitykset kelpaavat ja ihmisen ruokalautasen antimet kiinnostavat kovasti.

Myös vieraat ihmiset ovat ruvenneet Nyytiä kiinnostamaan kovasti. Vaikka vieraat eivät vielä saa kunniaa kaunista neitiä silittää, tyttö on heistä liian kiinnostunut mennäkseen piiloon.

10.7.2017 Lisätty uusi kuva Nyytistä.

3.7.2017 Kuka lohduttaisi Nyytiä?

Nyyti on pohjoiskarjalalainen kaunotar, joka tuli kotihoitoon kavereidensa Pimun ja Hapsun kanssa. Kaverit muuttivat jo omiin koteihinsa ja nyt olisi Nyytin vuoro.

Nyyti pitää kissakaverien seuraasta. Heti kun joku hoitokodin omista kissoista tulee lähelle niin Nyyti on innokkaana toivottamassa tulijan tervetulleeksi.

Ruokahalu on tällä pikkuisella erittäin hyvä ja kun ruoka-aika on niin Nyyti on heti kipponsa ääressä katsomassa mitä on päivän menyyssä.

Alussa Nyyti pelkäsi jopa omaa varjoaan, mutta muutamassa viikossa neidin todelline luonne on paljastunut. Ihmisten suhteen se on ottanut melkoisen harppauksen ja vaikka se vielä vähän ihmisiä aristeleekin, siitä on hyvällä ja hellällä hoidolla kehkeytymässä sylikissa. Nyyti tarvitseekin kodin, jossa olisi kiva kissakaveri opettamassa ja rohkaisemassa ihmisten käsittelyssä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.