Nyyni

01.05.2016

Alkuperä: Suomi

21.3.2020 Nyyni löysi oman kodin parhaan ystävänsä Ulliksen kanssa.

30.3.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

“Arki sujuu erittäin hyvin! Tytöt ovat tottuneet nopeasti uuteen kotiinsa ja meihin, mitä nyt joskus on ehkä vähän liian jännää jos sattuu kävelemään liian läheltä ohi. Ruoka maistuu hyvin eikä vessan käytössäkään ole ollut ongelmia. Ainoana tulee mieleen että Nyyni oksensi eilen lattialle mutta ei ole ainakaan vielä tehnyt niin uudestaan, ja veikkasimme että oli vain ahne possu aamiaisensa kanssa ja ahmi liian nopeasti. Mitään erityisempää en nyt keksi mainittavan, avopuoliso jo totesi että tytöt käyttäytyvät kuin olisivat asuneet täällä koko ikänsä :)”

***

Nyyni on hyvin ihmisläheinen kissa, oikea puskutraktori.

25.2.2020

Nyyni odottelee yhä omaa ihmistään parhaan kaverinsa Ulliksen kanssa. Tytöt pesevät ja hoitavat toisiaan säännöllisesti, mutta tarvitsevat toisinaan myös omaa rauhaa. Tyttöjen sijaiskoti on noin 40-neliöinen, ja siellä on huomattu tämän olevan hyvin pitkälti minimi, pienemmässä asunnossa tytöille voisi suurella todennäköisyydellä tulla kärhämää.

Uudessa kodissa tytöt voisivat myös tykätä useammasta rapsuttelijasta. Sijaiskodissa hoitajia on vain yksi, ja yksi syli ei tunnu hellyydenpuuskassa riittävän näille söpöläisille lainkaan!

27.1.2020

Nyyni saapui Rekkujen sijaiskotiin yhdessä Ulliksen kanssa. Nyyni on ollut alusta alkaen rohkea, eikä mennyt kauaakaan, kun hän jo nukkui hoitajan vieressä yönsä. Nyyni hakee paljon huomiota ja tulee välillä ihan syliin asti kehräämään.

Nyyni teki heti selväksi, että korkeat paikat ovat hänen mieleensä. Muutaman harmaan hiuksenkin se on aiheuttanut hoitajalleen hypätessään keittiön tason kautta jääkaapin päälle. Nyyni leikkisi mieluiten ihmisen kanssa, mutta leikit onnistuvat myös yksinään. Useampi ihmisleikittäjä uudessa kodissa voisikin olla Nyynin mieleen. Läheltä ohi kävelevät ihmiset jännittävät vielä Nyyniä, ja silloin on aika luikkia karkuun. Vieraitakin ihmisiä Nyyni uskaltaa kuitenkin lähestyä heidän ollessaan paikallaan.

Nyynille jouduttiin tehdä iso hammasremontti, jossa poistettiin suurin osa hampaista. Tästä huolimatta ruoka maistuu hyvin. Nyynin ruokavalio koostuu toverinsa Ulliksen tapaan pelkästään märkäruuasta. Vessa-asiat ovat sujuneet Nyyniltä mallikkaasti, eikä vahinkoja ole sattunut.

Nyyni on käynyt parvekkeella ihmettelemässä ulkomaailmaa. Se jännittää Nyyniä jonkin verran, joten käynnit ovat olleet lyhyitä. Nyyni osaa myös käskyn “ei” ja toisinaan sitä hyvin noudattaakin. Tuhoja Nyyni ei ole tehnyt, mutta välillä olisi kiva hieman kokeilla sängyn kangasta kynsillä. Uudessa kodissa olisi hyvä jatkaa positiivista vahvistamista sallittujen raapimispaikkojen opettelemisessa.

Nyyni ja Ullis tulevat hyvin juttuun, hoivaavat toisiaan ja nukkuvat vierekkäin. Tämän vuoksi he etsivätkin yhdessä uutta kotia. Koirien kanssa toimeen tulemisesta ei ole varmuutta, mutta kiltti kissakaveri voisi olla heistä kiva. Nyyni kaipaa paljon huomiota ihmisiltä, joten hän voisi tykätä, jos perheessä olisi isompia lapsia, jotka olisivat jo ainakin alakoulun ylemmillä luokilla.