Nyks

Lisätty sivulle: 2013-09-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nyks
28.10.2013 Nyks sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu aikuinen naaras. Kotihoidossa Helsingissä.

16.10.2013 Nyksistä on kuoriutunut aivan valtavan hellyydenkipeä, superseurallinen kissa, joka innoissaan puskee hoitotädin melkein mustelmille! Kovat äänet vielä jännittävät kaunista pantteria, eli lapsiperheessä Nyks ei välttämättä viihdy, mutta vieraitakin tullaan uteliaasti moikkaamaan parin minuutin mietiskelyn jälkeen. Kissaseura on Nyksin mielestä vallan ihanaa, ja Gaiaa pusketaan yhtä innokkaasti kuin hoitotätiäkin.

Nyks on pennuista vieroituksen jälkeen kerännyt massaa ihan kivasti, ja vaikka sen paino onkin nyt juuri sopiva, saa uudessa kodissa varmasti varautua pieneen ruoan säännöstelyyn, sillä ruokahalua tästä kissasta löytyy vähän yli omien tarpeiden…

15.9.2013 Nyks on upeasti kiiltävän mustan turkin omaava kissaemo joka saapui hoitoon ison pentukatraan kera, ja on nyt pennut hoidettuaan siirtynyt Gaia-kaverinsa kanssa uuteen hoitopaikkaan keräilemään voimia.

Nyks on uusiin ihmisiin ja asioihin aluksi hieman epäilevästi suhtautuva, tällä hetkellä imetyksen jäljlitä laihassa kunnossa oleva nuoren oloinen tyttö, joka hetken mietiskeltyään heittäytyy hurjan hellyydenkipeäksi ja hakee puskemalla rapsutuksia ja silityksiä. Ainakin Gaian kanssa Nyks tulee hyvin toimeen, mutta saattaisi viihtyä myös ainoana kissana. Toistaiseksi leikit ja lelut eivät ole hirveästi kiinnostaneet, mutta pentuväsymyksen laannuttua vauhtiakin luulisi taas löytyvän.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.