Nuutti

16.04.2019

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

8.7. tiedusteluita ei enää oteta vastaan. 

 

Nuutti syntyi Rekku Rescuen sijaiskodissa, ja luovutusiän lähestyessä on aika alkaa etsiä omaa kotia! Pentukissa luovutetaan kotiin, joka ymmärtää vilkkaan pikkukissan tarpeita. Kissakaveri on kissanpennulle tärkeä.

3.7.2019

Kaikki tämän pentueen pennut ovat erittäin eloisia ja vilkkaita. Painivat niin keskenään kuin emonsakin kanssa. Tykkäävät leikkiä myös hiirillä sekä huiskaleluilla. Näinä villeinä leikin hetkinä ei ihmisten rapsutteluyritykset jaksa kiinnostaa, mutta kun väsy iskee, niin rapsutukset maistuu kissalle enemmän kuin hyvin. Välillä tosin unohtuu, että ihmisen käsi ei olekaan lelu… Tai varpaat! Nämä asiat ovat vielä opettelun alla, joten pentu ei ehkä ole paras vaihtoehto pikkulapsiperheeseen.

Pennut vielä vähän jännittävät vieraita ihmisiä, joten tutustumiselle kannattaa antaa aikaa ja antaa pennun lähestyä ensin. Tämän pentueen pennuista  Nuuttia kotihoitaja kuvaa sanoilla ”pieni pullero, joka rakastaa maharapsutuksia”. Muita pentuja Nuutti vähän joskus komentelee murisemalla, erityisesti kun lihapalasta on kyse. Tämä pomottelu-ominaisuus kannattaa siis ottaa huomioon, kun mietit, sopisiko Nuutti oman kissasi kaveriksi. 

Kaikki pentueen kissat ovat uteliaita ja ovat kärppänä paikalla, jos esim. kaapin ovi jää auki. Eli tarkkana saa tämän pennun kanssa olla!

Kaikki pennut vaikuttavat jo oppineen sisäsiistiksi. Myös ruoka on maistunut kaikille hyvin (ovat maistelleet erilaisia ruokia; märkäruokaa eri muodoissa, kuivaruokaa, seitiä ja kanaa).

Nuutti kastroidaan ennen luovutusta.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 190 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiina / 045 221 2535

Soittoajat: Maanantaisin
10-11

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Nuutti

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.