Nuutti

16.04.2019

Alkuperä: Suomi

1.10.2019 Nuutti sai uuden kodin veljensä Nikin kanssa.

6.10. Kuulumisia kodista:
Ensimmäinen yö ti-ke meni pojilla itkiessä, mutta rohkeasti jo tutkivat joka nurkan. Vessa-asiat ja ruokailut ovat sujuneet täysin ongelmitta koko tämän ajan. Ensimmäisinä parina päivänä kosketus vähän säpsytti, mutta mukana piti pyöriä jaloissa seuraamassa kaikkea aamutoimista iltatoimiin. Nyt kerjäävät hellyyttä jo aivan tottuneesti, varsinkin Nuutti on aivan kyltymätön!! Jos illalla rapsutus sohvalla lakkaa, tulee varsin kovaääninen muistutus, että jatkaa pitää!

Ovat aivan erilaisia persoonia ja on ollut hauskaa huomata kuinka erilaisia leikkimieltymyksiä heillä on. Välillä samat lelut kiinnostavat hetken, mutta pääsääntöisesti leikit tapahtuvat ihan eri leluilla. Nuutti rakastaa yli kaiken riikinkukonsulkaonkea ja Nikki yhtä vanhaa avaimenperää ja ponnareita. Onneksi meitä on täällä kaksi leikittäjääkin jakamassa huomiota! (lapsi)on ollut aivan loistava leikkikaveri molemmille ja (lapsen) kanssa vaihtoivat nenää ja nuolivat sormia jo ihan alusta asti. Ovat muutoin ihan erottamattomia ja painit ja takaa-ajot ovat käynnissä vähän väliä. Kotiin tullessa löytyvät myös usein nukkumasta rinnakkain. Meidän ollessa kotona taas hakeutuvat usein omiin suosikkipaikkoihinsa erikseen.
Aivan ihanat, sosiaaliset pojat! Ollaan niin superonnellisia heistä!
***

Nuutti syntyi Rekku Rescuen sijaiskodissa, ja etsii nyt omaa kotia yhdessä veljensä Nikin kanssa. Pentukissat luovutetaan kotiin, joka ymmärtää vilkkaan pikkukissan tarpeita.

8.9.2019

Nikki ja Nuutti etsivät yhdessä kotia, ja olivat jonkin aikaa pois sivuilta, koska tutkimme Nikkin terveydentilaa. Nyt veljekset ovat taas valmiita oman kodin etsintään!

Veljekset viihtyvät hyvin yhdessä ja ovat erittäin aktiivisia pikkukissoja. Pojat keksivät kaikenlaista pikku jäynää, mikäli oma ihminen ei ole tarpeeksi muistanut niitä aktivoida. Pojat myös edelleen opettelevat hieman kissakaverin ja ihmiskaverin eroja, eivätkä aina muista että ihmisen käsi ei ollutkaan se sopivin painikaveri. Oman ihmisen tulee siis olla valmis vielä opettamaan poikia kohteliaan kotikissan tavoille.

Veljekset ovat myös ihmisen seurassa entistä sosiaalisempia, ja seurailevat mielellään kotihoitajan touhuja. Molemmat myös rakastavat silityksiä ja rapsutteluja.

Nikkistä ja Nuutista on tullut läheinen pari, ja siksi etsimme niille kotia yhdessä. Nuutista on kehkeytynyt pienoinen ahmatti, joten uuden kodin pitää olla tarkkana, ettei Nuutti pääse syömään veljenkin ruokia.

 

3.7.2019

Kaikki tämän pentueen pennut ovat erittäin eloisia ja vilkkaita. Painivat niin keskenään kuin emonsakin kanssa. Tykkäävät leikkiä myös hiirillä sekä huiskaleluilla. Näinä villeinä leikin hetkinä ei ihmisten rapsutteluyritykset jaksa kiinnostaa, mutta kun väsy iskee, niin rapsutukset maistuu kissalle enemmän kuin hyvin. Välillä tosin unohtuu, että ihmisen käsi ei olekaan lelu… Tai varpaat! Nämä asiat ovat vielä opettelun alla, joten pentu ei ehkä ole paras vaihtoehto pikkulapsiperheeseen.

Pennut vielä vähän jännittävät vieraita ihmisiä, joten tutustumiselle kannattaa antaa aikaa ja antaa pennun lähestyä ensin. Tämän pentueen pennuista  Nuuttia kotihoitaja kuvaa sanoilla “pieni pullero, joka rakastaa maharapsutuksia”. Muita pentuja Nuutti vähän joskus komentelee murisemalla, erityisesti kun lihapalasta on kyse. Tämä pomottelu-ominaisuus kannattaa siis ottaa huomioon, kun mietit, sopisiko Nuutti oman kissasi kaveriksi.

Kaikki pentueen kissat ovat uteliaita ja ovat kärppänä paikalla, jos esim. kaapin ovi jää auki. Eli tarkkana saa tämän pennun kanssa olla!

Kaikki pennut vaikuttavat jo oppineen sisäsiistiksi. Myös ruoka on maistunut kaikille hyvin (ovat maistelleet erilaisia ruokia; märkäruokaa eri muodoissa, kuivaruokaa, seitiä ja kanaa).

Nuutti kastroidaan ennen luovutusta.