Nuutti

Lisätty sivulle: 2013-09-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nuutti
25.10.2013 Nuutti muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

Leikattu urospentu, noin 5kk (lokakuun lopussa 2013), kotihoidossa Vantaalla

18.9.2013 Nuutti on otettu talteen isommasta kissapopulaatiosta, josta yhdistykselle päätyi myös neljä aikuista kissaa. Näistä aikuisista kaksi reippainta, Pultti ja Mutteri, etsivät nyt kotia Rekku Rescue ry:n kautta ja pikkuinen Nuutti onkin nyt päässyt samaan hoitopaikkaan isoveljien kanssa. Nuuttikin on vielä kovin ujo poika, mutta helppo käsitellä ja pienen paijauksen jälkeen alkaakin yleensä kuulua kehräystä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.