Nuutti

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nuutti
6/2005 NUUTTI MUUTTI OMAAN KOTIIN RONJA-KISSAN KANSSA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

9/2006 Heippa! Aattelin kirjoittaa vähän mein kissojen kuulumisia teille. Noin vuosi sitten myö haettiin miun poikakaverin kanssa Helsingin länsi-satamasta mein vauvat Ronja ja Nuutti kotiin. Aluksi niin kovin pikkuset ja arat kissat eivät millään meinanneet uskaltaa tulla pois sängyn alta piilosta..ainoastaan syömään tulivat ja sitten äkkiä takas piiloon häntä koipien välissä =)

Muutaman päivän päästä rohkeus ja luottamus kasvoi kovasti..ni eihän siinä mennyt kauankaan kun uusi paikka rupesikin jo tuntumaan kodilta, eikä ne uudet ihmiset niin pelottavia ollutkaan kun saahan niiltä ruokaa ja paljon huomiota ja rapsutuksia. Nuutti varsinkin on nykyään kunnon sylikissa tykkää kovasti pussailla ja muutenkin nauttii ihmisten seurasta ja huomiosta. Nuutti on semmonen tosi sosiaalinen tapaus seuraa vessaankin yleensä mukana kattelemaan et mihis oot menossa ja mitä tekemään. Ronja neiti taas on vähän enemmän “kissamaisempi” tykkää ensin tarkkailla ihmisiä ja tutustua vähän kauempaa ennen kuin syliin hyppää..Mut kyl kumpikin yleensä öisin jossain vaiheessa hyppää sänkyyn viereen kehräämään ja nukkumaan.

Molemmat ovat tosi leikkisiä ja energisiä kavereita. Ruokahalutkin ovat sit sen mukaiset..näille sisarruksille kelpaa kaikki ruoka mitä nyt vaan kissoille saa antaa,eikä oo vielä kertaakaan jäänyt ruokaa syömättä =) Kumpikin kissa on ollut tosi terveitä..ei oo tarvinnut eläinlääkärissä käydä kuin silloin kun kummatkin leikattiin..ja leikkauksestakin kumpikin toipui tosi urheasti ja ripeästi. Ulkona käydään välillä iltaisin kun ei ole niin paljon autoja eikä muuta hälinää..Ronja osaa jo tosi hienosti tepsutella valjaissaan ja selvästi nauttii ulkona olemisesta. Nuutin mielestä valjaat taas on aika tyhmät, eikä siksi aina edes halua ulos lähteä vaikka sisko meneekin. Koirista kumpikaan ei ainaskaan vielä kauheasti tykkää, muutaman kerran on koiria käyny kylässä ni kyllä sillon kumpikin kissa aika visusti piilossa pysyy. Mutta ehkä ajan kanssa koiratkin ihan kivoja olisi ku rauhassa saisi niihin tutustua. tämmöstä meille kuuluu..kaikin puolin tosi hyvää..ISO KIITOS teille kaikille rekku rescuen ihmisille =) upeaa työtä teette eläinten hyvin voinnin eteen! Voimia ja kaikkea kaunista toivottaa;Ronja&Nuutti (ja Virve ja Santtu)