Nuuti

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nuuti
10/2005 Nuuti sai kodin Porista.

***

Kuulumisia kodista:

16.10.2005 Terveisiä täältä Porista! Nuuti-kisu on asustellut kanssamme nyt reilun viikon ja kotiutunut hyvin. Kova poika naukumaan on edelleen, mutta hieman on vähentynyt sekin. Aluksi poju naukui melkeimpä taukoamatta, mutta nykyään enemmänkin tilanteissa kun häntä ei olla huomioitu tarpeeksi. Esim. aamulla kun isäntäväki tulee makuuhuoneesta (kisulta ovi on yöksi suljettuna) keittiön puolelle, jossa Nuuttari yleensä on jo hereillä alkaa heti armoton naukusoolo ja jaloissa pyöriminen. Samoin kun tullaan koulusta/töistä kotiin.

Hirmu ihmisrakas tuntuu kisu olevan, seuraa perässä puskee ja kehrää “kurrnauu kurrnauu”. Kova leikkimäänn, kuten pennun kuuluukin. Ehdoton suosikki on siimaan kiinnitetty “aitokarvainen” rahiseva hiiri! Huomaa että kyseessä on entinen katusaalistaja, niin on nopeat refleksit ja komeat loikat! Hiiri onkin saanut kunnolla kuonoonsa ja siitä näkyy tällä hetkellä olevan jäljellä pelkkä pala karvaa! :)

Sukkalaatikossa ja vaatekaapissa on välillä myös kiva käydä naukumassa. Uusin jännä leikki on trapetsitaiteilu kuivaustelineellä. Ensin heilutaan ja keinutaan ja yritetään pysyä telineellä, sitten tietty tiputaan väleistä alas ja matkalla roikutaan yhdellä tassulla hetki ilmassa. Ja eiku uudestaan! Parasta Nuutipukista on istua ikkunalaudalla tarkkailemassa maailman menoa. Kaikkea hirmu mielenkiintoista tapahtuu jo pelkästään tuossa meidän takapihalla. Kaikenlaisia omituisia pikkulapsia mekastamassa, soilloin tällöin joku kovaääninen moottorivehje ajaa tiellä ohi ja ai että niitä sirkuttajia joita lentelee välillä ihan melkein vierestä! Ikkunassa voi istua pitkät tovit, varsinkin jos siihen paistaa aurinko (tosin pieni vesisadekaan ei kamalasti haittaa) ja silloin ei nau-uta! Se on tarkkaa puuhaa eikä siinä sovi alkaa huutelemaan, voi vielä joku naapurin koiruus huomata!

***

Uros, n. 3 kk