Nuuti Nokinenä

Lisätty sivulle: 2013-08-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nuuti Nokinenä
8.9.2013 Nuuti muutti omaan kotiin Helsinkiin kahden kissan ja kahden koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

21.10.2013 Olen saanut kodin, jota en osannut edes ajatella….minullahan oli jo koti niiden ihmisten luona, jossa asuin. Minut löydettiin yhdessä veljieni ja sisarusteni kanssa samasta paikasta, en ymmärtänyt… että me olimme jotenkin hylättyjä. Kukaan ei olisi meistä tai meidän kohtalosta välittänyt. Enhän minä tai sisarukseni ole muuta toivonut elämästämme kuin onnellista sellaista. Emme ole mitään kaupasta ostettuja nallekarhuja tai pehmoleluja, meillä on samat tunteet kuin omistajillamme… koemme iloa, surua, nälkää, kylmää ja muita asioita ihan samalla tavalla kuin meidät ottaneet ihmisetkin. Olin ihan pieni piiperö kun minut pelastettiin enkä ymmärtänyt aivan kaikkea. Sain sisarusteni kanssa ihan lämpöisen kodin, josta sitten kukin kerrallaan lähti uuteen kotiin.

Minutkin haettiin ja laitettiin kuljetuskoriin, olipa aika pelottava kokemus. Saavuin uuteen kotiin, jossa oli paljon pentua pelottavia asioita… kaksi isoa koiraa ja kaksi minua isompaa kissaa. Onneksi sain aluksi rauhoittua yhden ystävällisen tytön huoneessa, tosin tein jo heti aluksi tiettäväksi haluni saada huomiota. Osasin vain sanoa ehkä liiankin hiljaa MIU MIU… mutta onneksi minut nostettiin sanomani jälkeen syliin ja sain tuntea olevani turvassa. Ruoka maistui heti alussa hyvältä ja joskus ihmettelin, kuinka monta erilaista makua mahtuukin maailmaan.

Hiljalleen tutustuin muuhun ympäristöön enkä oikein ymmärtänyt kuinka suuri maailma voi olla, aika pelottavaa touhua tutustua huoneen ulkopuoliseen maailmaan. Siellä tuli aika nopeasti kaksi aika isoa mustaa hirviötä lipaisemaan ja olin heille kuin pikku makupala… pelotti.

Löysin aika nopeasti kaverikseni nuo kaksi minua isompaa kissaa, aika hurjan luonteen omaavani otin riskin ja hyökkäsin monta pomppua vaatineen hyökkäysstrategian avustuksella heitä kohti… enhän ole mikään jänishousu! Outoa kun toinen isoista idoleistani on aivan liian rauhallinen ja on kuin ei ottaisi minua tosissaan, otti isolla tassullaan päästäni kiinni ja nuoli pääni puhtaaksi. Hiisi eihän asian noin pitänyt mennä, eikö huomannut kuinka iso ja urhea olen? Toinen kissa taas suostui riehumaan kanssani, näytin rohkeasti kuinka osaan pomppia sivuttain häntäkin ihan pörröllä kimppuun. Olen aika urhoollinen, sekin sitten lannisti minun riehumisen halua kun tämäkin kissa pani ison tassunsa otsaani ja painoi minut maahan nuollakseen minua, aivan kuin olisin jotenkin likainen.

Nyt olen jo reippaana elänyt koko talossa ja ruoka maistuu oikein hyvältä. Joskus unessani herään hetkeksi kun jompikumpi noista isoista koirahirviöistä ohimennessään suukottelevat minua. Olen onnellinen ja lupaan jatkossa keskittyä kasvamaan isoksi, koska minulla olisi voimia olla se isoin “pomo” näiden ystävieni joukossa.

Haluan esittää lämpimät kiitokseni Mialle ja muille minun elämäni pelastaneille ihmisille, teette todella tärkeitä asioita ja isäntäperheeni tukee sydämestään teitä sekä he lupaavat auttaa teitä hyvässä työssänne !

***

Leikattu urospentu, noin 12 vkoa. Luovutus aikaisintaan 27.8.2013, kotihoidossa Helsingissä.

29.8 Nuutia ollaan menossa katsomaan mutta lisää pentuja on tulossa sivuille lähiaikoina.

18.8.2013 Nuuti on Nokinenä-katraan vaalein ja vikkelin vipeltäjä, jonka aika ei välttämättä ainakaan aluksi riitä ihmisen kanssa seurusteluun, kun joka nurkassa näkyy jotain aivan vastustamattoman kiinnostavaa tutkittavaa. Nuutikin kuitenkin hakeutuu päiväunille polvitaipeeseen ja pitää tutun ihmisen silityksistä, vaikka vieraat ainakin toistaiseksi jännittävät. Nuuti etsii ensisijaisesti kotia joko jonkun sisaruksensa tai toisen kissan kaverina.

13.8.2013 Nestori, Nuuti, Neela, Nooa sekä Nella ovat mustavalkokirjava sisarusparvi. Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.