NuuNuu

Lisätty sivulle: 2014-08-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

NuuNuu
2.11.2014 NuuNuu sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

1.3.2017 Kuvaterveisiä NuuNuulta uuden kaverinsa Miriskan kanssa!

13.3.2015 NuuNuu on reipastunut kovasti alkuviikoista, puskee ja kiehnää jatkuvasti ja tervehtii innokkaana kotiin tullessa. Syliin NuuNuuta ei saa vieläkään, mutta tykkää olla ihmisten läheisyydessä, kehrää jatkuvasti, ja hyppää jopa vieraiden ihmisten viereen sohvalle hellyydenkipeänä neitinä. Iltaisin tyttö vähän vauhkoontuu ja spurttaa ympäri asuntoa. Yksi päivä oli tulppaanit levällään lattialla kotiin tullessani, mutta muuten Nuuskis on ollut todella kiltisti. Kaikin puolin ihana kämppis, joka tulee varmasti olemaan perhettäni koko loppuelämänsä :)

***

Leikattu naaras, noin 2-3 v, kotihoidossa Espoossa.

19.10.2014 Kuvia ja kuulumisia kotihoidosta:

NuuNuu on reipastunut ja rohkaistunut kovasti, liikuskelee koko asunnossa ja tulee mielellään puskemaan ja silitettäväksi. Hienotunteisena antaa muille kissoille tilaa syödä ensin, ei haasta riitaa ja on rauhallinen, kiltti, sisäsiisti, kaikkiruokainen kissarouva, joka sopisi myös perheen ainoaksi kissaksi. Myös rauhallinen kissakaveri voisi olla kiva. :)

8.10.2014 NuuNuun ottopennut ovat jo jokainen löytäneet oman kodin, nyt tämän suloisen emon pitäisi vielä itse päästä omaan rakastavaan kotiin.

10.9.2014 Lisätty suloiselle NuuNuulle uusia kuvia.

31.8.2014 NuuNuu tuli meille hoitoon sijaisemon ominaisuudessa 17.7 ja sai hoidettavakseen kolme orpopentua: Tiitiäisen, Wiktorin ja Walentiinan. Rauhallinen mamma otti kolme pientä heti omikseen mitään mukisematta, hoiti, pesi ja imetti kadehdittavalla kärsivällisyydellä pentulaumaansa, joka harvoin oli paikallaan… Omat pennut olivat lähteneet uusiin koteihinsa jo aiemmin. Luonteeltaan tasainen, hieman ujo NuuNuu puskee vienosti, oikein nätisti, tykkää olla ihmisten läheisyydessä, vaikka syliin ottaminen vähän kauhistuttaa, ja nautiskelee silityksistä. Eläinlääkäri arvioi iäksi vain 2-3 vuotta, joten missä oma koti seuraaviksi moniksi moniksi vuosiksi?

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.