Nuuhku

03/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Nuuhku on vekkuli kissapoika, jolla on aina joku oma pikku projekti menossa.

3.2.2020

Nuorella Nuuhkulla riittää virtaa leikkimiseen ja kepposten suunnitteluun. Se saattaa väijyä koiria nurkan takana, pelata pallopeliä itsekseen tai vahtia pihan tapahtumia ikkunasta. Kaikki kelpaa leluksi aina mandariineista hiuslenkkeihin.

Nuuhku rrrrakastaa ihmisseuraa, vähintään omiensa. Ja jos on vieraampia tyyppejä, saa Nuuhkun puolelleen lyhyellä leikittelyllä. Kun olet päässyt Nuuhkun sisäpiiriin, se kieppuu, kiehnää ja kehrää sinut pyörryksiin. Ja siinä samassa välillä myös itsensä.

Nuuhkun hoitopaikassa on koiria, mutta niiden suhteen Nuuhku on varovainen ja valikoivakin. Se saattaa välillä itse mennä tekemään tuttavuutta ja sitten läimäistä koirapoloa päähän kynsillä. Jos tulevassa kodissa olisi koira, olisi sillä oltava pitkä pinna ja hyvin vähän reaktiotarvetta. Nuuhku ei myöskään sovellu ihan pienten lasten perheeseen, sillä se ei pidä äkkinäisistä liikkeistä, mutta alakoulun ylemmillä luokilla olevat ja sitä isommat lapset voisivat olla Nuuhkun mielestä kivoja. Lajitoveri uudessa kodissa on Nuuhkulle ehdoton! Sopiva kaveri olisi nuori ja leikkisä kolli, joka on tottunut kissakaveriin.

Nuuhkulla on epäilty kalikia eli kissaflunssaa, joka saattaa oireilla silloin tällöin. Flunssan oireisiin kuuluu myös ientulehdusta. Kerromme oireista ja mahdollisesta tartunnasta mieluusti lisää.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Iina / 050 379 8774

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Nuuhku

Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.