Nushka

Lisätty sivulle: 2015-11-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nushka
22.12.2015 Nushka muutti omaan kotiin Helsinkiin yhdessä kasvattisiskonsa Miarkan kanssa.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2015.

22.11.2015 Tuhannen turskateiksi Tintti-albumien innoittamana nimetyt pennut saapuivat Rekkujen kotihoitopaikkaan 18.10. Pennut ovat kotoisin Satakunnasta ja lähtöisin eri pentueista, mutta siitä huolimatta selvästi kasvaneet yhdessä. Dupond, Haddock, Miarka, Nushka, Tintin, Tuhatkauno ja Yamilah kohtelevat toisiaan kuin sisaruksia.

Nushka on koko joukon rohkein. Se oli ensimmäinen, joka uskaltautui tervehtimään uusia ihmisiä, häntä pystyssä viipottaen. Pienestä koostaan ja nuoresta iästään huolimatta Nushka leikkii innokkaasti sisarustensa kanssa ja on ensimmäisten joukossa puuhaamassa uusia asioita. Tämä pieni tyttönen nauttii kovasti ihmisen sylissä olemisesta ja se on helppo saada kehräämään.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.