Nupukka (nyk. Molly)

Lisätty sivulle: 2013-09-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nupukka (nyk. Molly)
12.10.2013 Nupukka sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.12.2013 Molly seems very happy, she is such an affectionate and playful cat, her favourite thing is playing with balls, we throw a little soft ball and she fetches it back, just like a dog would. :) She sort of throws the ball up in the air with her 2 front paws and does all sorts of fancy moves with the ball like she is actually playing football, it is so clever and funny. Our daughter is completely in love with her (well, we all are :)).

***

Leikattu naaras, noin 1 v. (syyskuu 2013), kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

2.10.2013 Suloisen pikku-Nupukan nimeksi vaihtui ensin Pikku-Pippuri sitten Riiviö ja siitä lyhyemmin Riirii, mikä kertoo aika paljon sen luonteesta. Ja myös se, että se tietää mitä tarkoittaa ”ei”. On vaikea uskoa, että tämä kissa on aikuinen nainen. Se varmaan jää ikuiseksi pennuksi, koska on niin utelias, leikkiväinen ja hellyydenkipeä, kun sille päälle sattuu. Yleensä se kömpii viereen pyörimään, kun näkee jonkun istuvan sohvalla.

Se on aina valmiina kaikkeen, kun jossain vain liikahtaa tai rasahtaa. Eniten se rakastaa narun perässä juoksua ja kiipeilyä. Ja joskus sylissä tassuilla leipomista ja kehräämistä. Se myös juttelee paljon ja vastaa kurisemalla, kun sille puhuu. Muihin kissoihin se saa kontaktin helposti ja osaa käyttäytyä laumassa isompiensa seurassa. No, kaikki muut ovat varmasti aina sitä isompia.

Riirii on aivan loistokissa. Se syö hyvällä ruokahalulla kaikkea tarjottua eikä kaikesta aktiivisuudesta huolimatta ole aiheuttanut aineellisia vahinkoja.

16.9.2013 Supukka ja Nupukka on luovutettu suoraan kodista Rekuille. Nämä kisut ovat joutuneet lyhyen elämänsä aikana vaihtamaan kotia jo pariin otteeseen, joten nyt olisi se täydellinen ja viimeinen koti etsinnässä.

Nuppu ja Suppu ovat oikein reippaita nuoria kissoja eivätkä aristele vierasta ihmistä lainkaan! Nuppu ja Suppu voidaan luovuttaa uuteen kotiin joko yhdessä tai erikseen. Tytöt ovat hoikassa kunnossa ja kaipaavat kunnon ruokaa saadakseen lisää massaa.

Nupusta on vähän vaikea saada kuvaa, kun se tulee puskemaan ja kiehnäämään. Kuitenkin lattialle ripoteltu kissanminttu sai kummankin kissan keskittymään hetkeksi! Nuppu myös hyppäsi ihan luotevasti selkääni, kun kuvasin Suppua. Nupulla on kaikin puolin loistoluonne, kunhan se saa riittävästi huomiota. Huoneesta kuuluu välillä aika vaativaa naukumista. Kun huoneeseen menee, se muuttuu kurlutukseksi. Nuppu olisi aika lailla valmis kotikissa puuhastelevaan perheeseen. Se hyppää heti kiinni, kun naru vain vähän heilahtaa. Niskassa sillä on kiva pieni punainen täplä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.