Nupsu

Lisätty sivulle: 2012-08-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nupsu
10.2.2014 Nupsu muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

7.5.2015 Elämäämme on jo reilun vuoden ajan sulostuttanut kolmevuotias Nupsu-herra, emmekä voisi olla tyytyväisempiä asuinkumppaniimme. Nupsu on äärimmäisen fiksu, seurustelevainen ja utelias. Se tulee isäntäväkeä naukuen ovelle vastaan ja vieraitakin tullaan kurkkimaan eteisen kynnykselle: sohvan alle mennään piiloon vain, kun arkkivihollinen imuri tai sen kaveri kuljetuskoppa otetaan esiin. Nupsu rakastaa paijauksia aina vaan, nukkuu usein jalkojen välissä ja joskus kainalossa, juttelee paljon ja keksii itselleen jatkuvasti uusia viihdykkeitä. Tämän hetken lempileluja on kankainen mittanauha ja (viinirypäleen) oksat. Lattiakaivon ritilän alle on hauska piilottaa oksia ja jostain napattuja hiuslenkkejä.. Uusin huvitus on vasta opitut komennot ”tassu” ja ”maahan”: tyyppi antaa ylävitosia ja kellahtaa kyljelleen kun käsky käy, kunhan luvassa on herkkupala tai ylenpalttista silitystä.. Nupsu on hurjan lempeä ja kiltti, se on kissa täyttä kultaa! Suurkiitos vielä teille rekkurescuelaisille, teette upeaa työtä!

18.2.2014 Nupselo majaili ekan päivän vessassa ja löysi myöhemmin tiensä sohvan alle. Tosi nopeasti se kuitenkin alkoi tutkia paikkoja, utelias kun on. :) Uuteen kotiin Nupsu tutustui ensin yön pimeydessä mutta nopeasti jo päiväsaikaankin. Ihmisiä tuijoteltiin suurin pyörein silmin vähän matkan päästä, kunnes Nupsu hoksasi että nehän leikittää ja antaa ruokaa! Toisena päivänä se uskalsi jo haistella mun varpaita, kolmantena haisteli kättä ja kun sain sen leikin varjolla hyppäämään sohvalle ja huomasin, ettei se haluakaan riehua vaan tutustua, oltiinkin yhtäkkiä ylimmät ystävät! Nupsu rakastaa rapsutuksia ja silityksiä ja muuttuu niitä saadessaan saukoksi: se alkaa kiehnätä, kehrätä ja kieriä niin että joka kohta saisi hellyyttä. Eilen se hyppäsi ekaa kertaa suoraan sohvalle viereen siliteltäväksi. :) Leikki on parasta huvia: tänään on mm. pyöritelty verigreippiä pitkin lattioita.. Ikkunalaudan ja maisematkin se on jo löytänyt. Mainio kissa kaikin puolin, hirmu älykäs ja kiltti! Uskon että meistä tulee vielä hyvät ystävät. :)

***

Leikattu uros, noin 1v. (kesäkuussa 2013), kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

18.12.2013 Jäätyään ainoksi kissaksi Nupsusta on kuoriutunut seurallinen ihmisrakas kollipoika joka iloisella touhukkuudellaan on hurmannut kotihoitajansa täysin. Nupsu tykkään huomiosta ja hellyydestä, masusta saa rapsuttaa ja syliinkiin jää nauttimaan silittelyistä. Nupsun mieli puuhaa on lintujen bongailu ja hoitajan kanssa seurustelu. Nupsu on komea nimipantteri jolla silkkinen koko musta turkki, kuvissa tämä komistus ei oikein pääse oikeuksiin.

Nupsu kaipaisi jo omaa kotia ja omaa omistajaa jolle saa osoittaa kaiken rakkauden. Nupsu sopii ainoksi kissaksi aikuiseen kotiin.

12.11.2013 Nupsu jäi hoitoon ainoaksi kissaksi kun Napsu-kaveri lähti uuteen kotiin. Yksin jääminen on tehnyt Nupsulle todella hyvää, sillä Nupsu alkoi todella nopeasi ottamaan enemmän kontaktia hoitajaan. Aiemmin vähän sivulla pysynyt Nupsu on nyt alkanut osoittamaan hienoja reipastumisen merkkejä ja rohkeus kasvaa huimaa vauhtia. Nupsu jopa intoutui piipahtamaan hoitajan sylissä :) Tästä kissasta syntyy vielä kunnon seurakolli kun saa olla ainoana kissana huomionkeskipisteenä.

4.10.2013 Nupsu on komea kiiltäväturkkinen poika! Nupsu vielä aristelee vieraita ihmisiä, vaikka kotihoitajan ja muiden tutumpien ihmisten kanssa onkin oikein hyvää pataa. Kävi Nupsu vieraita vilkaisemassa ja vähän haistelemassa, mutta koki paremmaksi pitää kuitenkin pientä hajurakoa. Lisäty pari kuvaa vierailureissulta.

26.9.2013 Nupsu on hieman ujo kissa joka hoitajan lähestyessä livahti aina sängyn alle. Nopeasti kuitenkin rohkaistui ja nyt kulkeekin hoitajan perässä ja pyytää ruokaa. Nupsu tykkää seurata pihan tapahtumia verkotetulta parvekkeelta. Hieman Nupsukin kaappien ovia raottelee ja muutenkin leikkii touhukkaasti kun luulee ettei huomata.

11.9.2013 Nupsu ja Napsu saapuivat kotihoitoon Helsinkiin. Nupsu ja Napsu hakevat kotia yhdessä tai erikseen. Lisätietoja ja kuvia tulossa myöhemmin.

22.8.2013 Nupsu etsii itselleen uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

Nupsu on todella rauhallinen ja kiltti, mutta myös erittäin leikkisä kissa. Nupsu voi muuttaa omaan kotiin yhdessä Napsun kanssa, mutta viihtyy varmasti myös ainoanakin kissana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.

***

5.3.2013 Nupsu sai yhteisen kodin Espoosta Napsu kaverinsa kanssa.

***

Leikattu uros, noin 9kk (helmikuussa 2013), hoidossa Tallinnassa

30.1.2013 Nupsu on hyvin hellyyttävä ja hyvin kaunis superleikkisä, kiiltävä turkkinen pantteripoika. Nupsulla on koko aika kiire, tässä pojassa riittää virtaa! Lelujen perässä mennään niin ettei veljekset pysy vauhdissa mukana ja matot ovat rullalla. Hoitopaikassa pojat ovat tottuneet siihen, että niillä on koko ajan kissaseuraa. Koiriin ja pikkulapsiin eivät ole meillä tottunut. Olisikin toivottavaa, että pojat lähtisivät kaverin kanssa uuteen kotiin tai että kotona olisi jo mukava kiltti kissakaveri valmiiksi odottamassa.

28.10.2012 Kaunis kiiltävä musta ja suloinen pikkupantteri veli on myös ihana kiltti kehräävä poika. Tykkää olla sylissä paijjattavana ja nukkua vieressä, seuraa aina mukana siellä missä tapahtuu ja haluaa huomiota. Veljekset yhdessä ihania,joten toivomus olisi saada ne samaan kotiin. Kotona voi olla kissarakkaita kouluikäisiä lapsia, kuka tykkäisi leikittää kisuja.

10.8.2012 Upea pieni yönmusta poikakissapentu. Yönmusta kiiltäväturkkinen 3 kk poju, kiva eläväinen nappisilmä. Etsinnässä on loppuelämän koti, jossa olisi kissakokemusta, kärsivällisyyttä ja aikaa kasvattaa itselleen mukava perheenjäsen. Olisi aivan ihanaa, jos saisi yhteisen kodin jonkun veljeksen Napsun tai Nipsun kanssa. Kissanpennut ovat huolella madotettuja, terveitä ja kivoja. Etsinnässä on vakiintunut koti, jossa kisut voivat viettää koko elämänsä onnellisina. Etsinnässä elinikäinen koti meidän kotihoitopienokaisille! Ei toistaiseksi perheeseen, jossa on pieniä lapsia eikä kotiin missä odottaan heti valmis sylivauvaa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.