Nuppunen

30.04.2019

Alkuperä: Suomi

3.12.2021 Kukka ja Nuppunen saivat joululahjan etukäteen ja  muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Nuppunen ja Kukka ovat noin 2-vuotiaat kissakaverukset jotka tulivat Rekuille kodinvaihtajina.

16.11.2021

Nuppunen on kirjava 2-vuotias siro neitokainen. Hän on hyvin utelias ympäristöstään ja lähteekin reippaasti tutustumaan uusiin paikkoihin, kun hänen on hetki annettu olla rauhassa.

Tämä pirtsakka laseria rakastava tyttönen tarkkailee mielellään ikkunasta maailman menoa. Talitintit sekä oravat pistävät erityisesti silmään.

Nuppusella on valloittavat tassut, sillä hän on polydaktyyliakissa, eli hänellä on ylimääräisiä varpaita, joka edesauttaa seisomista takatassuilla seisomista

Hän nimittäin huomaa kodin pienimmätkin lentävät hyönteiset ja mikäli sellainen sattuu silmiin, hän ei luovuta. Pörriäistä kurkotellaan täydellisellä tasapainolla ja seurataan katonrajassa niin kauan, kunnes hän saa saaliinsa. Aktivointileikit on kivoja kuivaruokien kanssa, hänestä hauskaa pyöritellä palloa pitkin lattioita ja kaivaa koloista herkullisia nameja.

Molemmat kissat ovat sisäsiistejä ja tekevät asiat hienosti laatikkoon. Sijaiskodissa on tarjolla ollut hienojakoista hiekkaa.

Ystävykset ovat olleet yhdessä pennusta asti, joten heidät tulisi sijoittaa yhteiseen kotiin. He ovat pieniruokaisia ja ovat tähän asti nauttineet ruokansa omassa rauhassa yöaikaan iltapalan saadessaan. Neidit antaa ottaa syliin, mutta eivät kovin kauaa viihdy. Kuljetuskopassa he istuvat rauhallisesti, ainoastaan vauhdin noustessa moottoritienopeuksiin he ilmoittavat muutamalla naukaisulla tietävänsä nopeuden nousseen.

Eläinlääkärin käynnillä neitejä kehuttiin ja heille oli suhteellisen helppo tehdä tarkastus. Heillä on omat pienet lempi pedit sekä leluja jotka sijaiskoti antaa tarvittaessa mukaan sopeutumista tukemaan. Molemmilla on myös omat valjaat sekä fleksit ulkoilua varten, jotka menevät helposti heidän päälleen, joten valjastelukin voisi olla tulevassa kodin hyvin mahdollista.

Nuppunen ja Kukka voisivat viihtyä perheessä jossa on jo isompia lapsia ja kohtuullisen rauhallinen elämänmeno.