Nuppu-Nelli (nyk. Nuppu)

Lisätty sivulle: 2016-11-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nuppu-Nelli (nyk. Nuppu)
22.12.2016 Nuppu-Nelli muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.5.2017 Nuppu on ollut perheenjäsenemme nyt viisi kuukautta, ja tässä hänen kuulumisiaan sekä kuvia :) Nuppu on nyt noin 2-vuotias. Nuppu muutti meille 22.12.2016, siis pari päivää ennen joulua. Kyseinen ilta oli jännittävä ja täynnä innostusta, pitkäaikainen haaveemme omasta kissasta oli viimein toteutumassa. Meille ensisijaista oli se että halusimme antaa kodin (hylätylle) löytökissalle. Kun pari viikkoa ennen joulua kävimme katsomassa Nuppua ensikodissa – hän hurmasi meidät täysin. Ihanan persoonallinen ja todella kaunis kissa!

Ensimmäisen parin päivän ajan Nuppu oli pelokas. Piiloutui ensin saunaan ja sitten vaatekaappiimme. Ei suostunut syömään, nukkui päivät ja maukui yöt. Vaikka tiesimme että tämä oli normaalia muuttostressiä, niin tottakai olimme vähän huolissamme. Jouluaattoiltana Nuppu kuitenkin suureksi iloksemme kömpi vaatekaapista esiin. Tutki ensin tarkasti koko asunnon, sitten söi suurella ruokahalulla ja tämän jälkeen tuli viereemme nukkumaan :) Noista hetkistä alkoi yhteinen elämämme, nyt tuntuu oudolta ajatella miten olemme aiemmin voineet elää ilman tällaista ihanaa perheenjäsentä. Nuppu on todellinen persoona, aivan mahtava ja fiksu kissa. Joka päivä Nupusta tulee entistäkin hellyydenkipeämpi, ja meillä hän saa kyllä valtavasti rakkautta ja rapsutuksia! Nuppu tykkää hurjan paljon puskemisesta (tätä jaksaisi tehdä vaikka tuntikausia!), kiehnäämisestä, hellimisestä, kotitöidemme seuraamisesta – ja tietenkin nukkumisesta, syömisestä ja leikkimisestä. Nuppu on todella hassu kissa, naurattaa meitä paljon joka päivä – leikit ovat monesti ihan vallattomia :) Ja mikä parasta, Nuppu tykkää todella paljon lepäillä ja nukkua sylissä. Tulee myös joka yö viereemme / päällemme nukkumaan, ja herättää meidät aamulla nuuhkimalla, tassuttelemalla ja pienellä nau’ulla. Nuppu juttelee muulloinkin kuin aamunälän tultua – keskustelemme joka päivä milloin mistäkin :) Kotimme parveke on yksi Nupun lempipaikoista, etenkin nyt kevään tultua. Sieltä on kiva seurailla lintuja, koiria ja ihmisiä.

Nuppu ujostelee vieraita ihmisiä edelleen aika paljon, mutta tämäkin on kokoajan menossa parempaan päin. Ei enää mene piiloon kun ovikello soi, ja joidenkin ystäviemme kanssa on jo ihan rennosti. Alkuvuodesta Nupulla oli sitkeä korvatulehduskierre, mutta sen syy taitaa nyt onneksi olla selvitetty; kala-allergia. Ruokavalion muutos on auttanut, oireita ei ole enää ollut. Kiitos Rekku Rescue että valitsitte meidät Nupun perheeksi, olemme valtavan onnellisia hänestä. Nupulla on aivan erityinen paikka elämässämme ja sydämissämme. Hän on täydellinen :) Oikein hyvää kevättä ja kesää teille!

***

Leikattu naaras, noin 2-3 vuotta.

27.11.2016 Nuppu-Nelli saapui Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan löytöeläintalosta, missä se oli odottanut omistajaansa säädetyn ajan, mutta kukaan ei ollut kissaa kaivannut. Nyt Nuppu-Nellille etsitään oma koti loppuelämäksi.

Nuppu-Nelli on ystävällinen ja lempeä perhekissa, joka nauttii rapsutuksista ja ihmisten kanssa seurustelusta. Se tulee mielellään myös nukkumaan sänkyyn ja käpertyy kainaloon. Kaikki mahdollinen ruoka maistuu hyvin eikä Nuppu nirsoile, vaan ruokakuppi on puhtaaksi nuoltu jokaisen aterian jälkeen. Ruokaa Nuppu-Nelli osaa pyytää hyvin pienellä, mutta napakalla äänellä.

Vieraiden aikuisten kanssa Nuppu-Nelli on vielä hiukan arka ja väistää silitystä, mutta pienten koululaisten kanssa se viihtyy hyvin ja leikkii innokkaasti. Viime aikoina myös ulkomaailma on alkanut kiinnostaa ja Nuppu-Nelli haluaa jo vähintään kerran päivässä mennä lasitetulle parvekkeelle katselemaan lintuja.

Nuppu-Nelli etsii rauhallista kotia ainoana kissana. Myös lasten kanssa Nuppu viihtyy hyvin, kunhan leikit eivät ole liian rajuja.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.