Nuppu

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nuppu
12/2004 Nuppu muutti omaan kotiin.

***

Nuppu etsiskelee uutta kotia. Nuppu on reilu vuoden vanha leikattu tyttö, “kilpikonnavärinen” maatiainen. Nuppu on kovin arka, ensin seurana oli Jerina-kissa joka kuoli kesällä ja nyt on viettänyt aikaansa kahden poikakissan kaverina. Ikinä ei ole ollut yhteenottoja. Nuppu on pieni, laihan näköinen (syö kyllä ihan normaalisti) kissa. Kesällä steriloitavaksi viedessä painoi 2,7 kg, nyt varmaankin saman verran.

Nuppu on tottunut koiriin, eikä ole hamstereitakaan kaltereiden välistä yrittänyt metsästää, toki häkkien päällä on makoillut.

Syy miksi etsimme Nupulle uutta kotia on sen tuhoamisvimma, joka on saanut meidät kaikki enemmän ja vähemmän vihaisiksi. Se rakastaa syödä sähköjohtoja (5 laturia, jalkalamppu, tietokoneen virtajohtoja laskematon määrä, levysoittimen kaikki piuhat, kahdet jouluvalot….) ja nyt on siirtynyt tapetteihin. Lapsen leluja järsitään mahdollisuuksien mukaan.

Nuppu on ollut sisäkissana, valjaissa ollut ulkona, mutta valjaiden pukeminen on oma ohjelmansa.

Allergioita ei ole, toiset ruoat saavat vatsan sekaisin mutta ainakin Friskies, Latz ja Kitekat sopivat. Sisäelimiä ja lihaa ja kalaa on tottunut saamaan, samoin Latzin purkkiruokaa.

Nupun voisi olla mukava päästä vaikka ulkokissaksi maalle, jossa ei ole sähköjohtoja järsittäväksi.

Mitään tarvikkeita ei ole Nupun mukaan antaa, koska tänne jää vielä 2 kissaa.
Kuljetus inhimillisen matkan päähän on mahdollista. Nuppu on etsinyt kotia jo pari kuukautta tuloksetta. Ja Nuppu asuu siis Porissa