Nuppu

08/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Nuppu on ihastuttava ja reipas alle vuoden ikäinen tyttönen, joka etsii uutta kotia edellisen omistajan sairastumisen vuoksi. Nuorena kissana Nupulla riittää energiaa ja kiinnostusta, joten uudella kodilla tulisi olla aikaa ja tarmoa tytön aktivoimiseen. Toiveena olisi myös, että kotona odottelisi toinen nuori ja leikkisä kissa Nupulle kaveriksi.

5.5.2019

Nuppu saapui Rekku Rescuen hoitoon huhtikuussa. Nuppu on touhukas ja seurallinen nuori neiti, joka tykkää uusiin ihmisiin tutustumisesta ja antaa jopa uusien tuttavien rapsuttaa vatsaa, ellei ole leikkisällä tuulella. Sijaiskodissa Nuppu on tykännyt seurata talon ihmisiä ja haluaa usein huomiota ja leikkiseuraa. Leikityksestä huolimatta hän tylsistyy herkästi, joten lajitoverin seura olisi erittäin toivottavaa. Uteliaana tyttönä Nuppu on myös tehnyt tuttavuutta kodin huonekasvien kanssa, mitkä sijaiskodin hoitajat ovatkin joutuneet siirtämään pois Nupun maistelevan suun tieltä.

Nuppu nauttii silityksistä, rapsutuksista ja muista hellyydenosoituksista eikä pelkää syliäkään. Leikkisällä päällä Nuppu saattaa käydä hellittelyhetkessä painimaan ja voi innostuksessaan myös raapaista ihmisystävää. Nuppu on sijaiskodissa totutellut käyttämään valjaita ja hän on ulkoillut niiden kanssa kodin parvekkeella. Jatkossa uuden kodin ollessa siihen valmis, saattaisi Nuppu tykätä valjaiden kanssa ulkoilusta turvallisessa ja rauhallisessa paikassa.

Nupulla on vatsaongelmia, joiden alkuperää ja hoitoa on selvitetty eläinlääkärissä. Herkkävatsaisuus mitä ilmeisemmin johtuu huonosti kehittyneestä suolistosta ja heikosta vastustuskyvystä. Myös paikan vaihdosten aiheuttama stressi on voinut lisätä oireilua, joten elämäntilanteen vakiintumisella voi hyvin olla positiivinen vaikutus suoliston kuntoon.

Nupun mahaa hoidetaan erityisruokavaliolla (Royal Canin Gastro Intestinal) ja päivittäisillä lisäravinteilla. Lisäravinteet menevät reippaasti alas kuivamuonan seuralaisena kädestä ruokittuna. Välillä Nuppu myös saattaa tarvita apua pyllyn pyyhkimisessä, vaikka normaalisti ylettää putsaamaan itsekin. Vatsan kuntoa tulisi seurata uudessa kodissa ja tarvittaessa käydä eläinlääkärissä, jos vointi jostain syystä muuttuu. Nupun mukana tulee useammaksi kuukaudeksi erityisruokaa ja muita tarvikkeita.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: maanantaisin ja torstaisin klo 19-20

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Nuppu

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.