Nukke

Lisätty sivulle: 2012-11-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nukke
25.11.2012 NAKKE JA NUKKE MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN JYVÄSKYLÄÄN

****

LEIKATTU NAARASPENTU, noin 3kk (marraskuun puolivälissä 2012), kotihoidossa Vantaalla

20.11.2012 Suloiset pikkukissat Nakke ja Nukke ovat oikein reipas parivaljakko, eilen sisarukset tutustuivat lapsiin ja koiristakin on jo vähän kokemusta. Viime viikolla sisaruspari kävi varhaissteriloinnissa ja hurmasi koko kissaklinikka Felinan henkilökunnan vierailussa aikana. Nyt tältä kaksikolta puuttuu enää oma rakastava koti.

19.11.2012 Lisätty kuvia :)

12.11.2012 Sisarukset Nakke ja Nukke siirtyivät Satakunnasta Vantaalle ja olisivat ihan kohta valmiita muuttamaan omaan kotiin. Veikeät sisarukset ovat suloisia kehruukoneita sille päälle sattuessaan, mutta pikkukissojen tapaan meno on välillä hurjaa ja lelut saavat kovaa kyytiä. Nakke on musta pienin valkoisin merkein ja Nukke harmaavalkoinen. Nakke ja Nukke muuttaisivat mieluusti yhdessä omaan kotiin.

“Me ollaan tosi vaiuhdikkaat pikkukissat! Tykätään juosta rallia hoitotädin ja sedän yli kun ne yrittää nukkua. Katsotaan telkkarista luonto-ohjelmia ja viulunsoittoa. Ei tykätä pölynimurista eikä siitä että hoitotädillä on pyyhe päässä. t. Nakke & Nukke”

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.