Nuka

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nuka
4/2006 NUKA SAI KODIN HELSINGISTÄ

****

Nuka on erittäin seurallinen nuori poikakisu, ikää noin puolitoista – kaksi vuotta. Komea punatiikeri. Nuka, entiseltä nimeltään Firecracker sai kodin Rekku Rescue ry:n kautta syyskuussa 2005, mutta etsii nyt uutta kotia, koska ei hyvistä yrityksestä ja ajan kulumisesta huolimatta ole sopeutunut perheessä aiemmin olleisiin tyttö- ja poikakissoihin: se on hyvin dominoiva muita kisuja kohtaan ja kiusaa niitä suorastaan riepotellen. Tästä syystä etsimme muuten aivan ihanan sosiaaliselle ja ihmisille hyvin seuralliselle Nukalle (osaa nimensä tietysti jo) uutta kotia, jossa se pääsisi ainoaksi kissaksi tai kenties koiran kaveriksi.

Leikkiminen on Nukan lempipuuhaa ja useimmiten lelu kuin lelu kelpaa. Vesihanat ja lavuaarit ovat myös mielenkiintoisia paikkoja, niissä riittää pidemmäksikin aikaa ihmeteltävää. Nuka on todella hellyydenkipeä ja rakastaa silityksiä ja huomion keskipisteenä oloa. Viihtyy sylissäkin ja tulee usein sohvalle viereen pötköttämään ja kehräämään. Välillä osaa olla kyllä aika jääräpäinenkin eli ei mikään hissukka kissa. Uuteen kotiin tullessaan Nuka säikkyi vielä äkkinäisiä liikkeitä, mutta siitä ei ole enää tietoakaan.

Nuka on ihmisiä kohtaan aivan ihana kissa, eikä siitä luovuttaisi, jollei olisi pakko. Mutta perheen muiden kissojen ei voi antaa kärsiä Nukan dominoivuudesta. Nykyisessä perheessä nukaa tulee kova ikävä ja sille toivotaan pysyvää kotia, jossa ihmisillä on sille aikaa ja siitä välitetään oikeasti. Ei pienten lasten riepoteltavaksi, vaikka kiltti kissa onkin.