Nuhis (nyk. Abbath)

Lisätty sivulle: 2012-02-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nuhis (nyk. Abbath)
19.9.2012 Nuhis muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.4.2014 Nyt on kulunut vuosi siitä, kun Abbath tuli meille, joten haluan kertoa lyhyesti, kuinka meillä menee.

Kaikki on hyvin, Piru ja Abbath ovat edelleen kuin veljekset. Kesällä he olivat ystäväni luona lomahoidossa 2 viikkoa. Abbath nautti siitä ja tuli katsomaan uutta ympäristöä melkein heti. Hän on jo paljon rohkeampi – hän ottaa Pirusta esimerkkiä. Hän on edelleen varovainen, kun ovikello soi ja uusien ihimisten kanssa, mutta yleensä uteliaisuus voittaa. Joka aamu, kun herätyskello soi, hän tulee makuuhuoneseen halattavaksi, myös joka ilta ennen kun menen nukkumaan. Hän usein tulee istumaan syliin ja muutoin istuu vieressäni ja laittaa tassun jalkani päälle. Hänen lempipaikkansa on raapimispuun korkein kuppi ja LED-valo on lempilelu.

24.9.2012 Muutama kuva Abbathista uudessa kodissaan :)

***

Leikattu uros, noin 11kk (elokuussa 2012) Vantaalla

28.8.2012 Nuhis/Messi-poika etsii kiireellisesti uutta kotia sillä vanhempi kissa jonka kaveriksi Messi muutti ei ole hyväksynyt tätä kunnolla ja perheeseen on nyt tulossa muitakin isoja muutoksia mitkä stressaisivat kissoja lisää.

Messi on eläväinen, utelias ja suloinen kissanpoika edelleenkin, joskin myös vähän varovainen oman tiensä kulkija. Matti kissasta hän pitää erittäin paljon, syö hyvin ja rakastaa leikkimistä, ihmisen luo tulee silloin kun itse haluaa tai hellyyttä kaipaa :)

Kodinvaihtajakissan kulukorvaus on 60 €.

****

3.3.2012 NUHIS MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

22.2.2012 Lisätty Nuhikselle uusia kuvia :) poju on kyllä oikea murunen, tykkää tulla syliin puskemaan käsiä ja saamaan rapsutuksia! Vieraiden ihmisten seurassa Nuhis vähän ujostelee mutta tutulle ihmiselle on oikein reipas, saa nostaakin sylkkyyn hellittäväksi vaikka Nuhis hakee huomiota kyllä ihan oma-aloitteisestikin.

Hoitohuoneen sohvalle pötkähtäessä syliin kerääntyy usein kaikki kolme kehräävää poikaa, Isoveli, Pikkuveli ja Nuhis :)

13.2.2012 Nuhis on samassa hoitopaikassa Isoveli ja Pikkuveli-kaverusten kanssa, ja viime aikoina onkin näyttänyt siltä että Nuhis on ottanut sijansa tiiviin kaverikaksikon välissä, ja poika voisikin lähteä vaikka reippaan Isoveikan kanssa samaan kotiin sillä erityisesti Isoveljen kanssa Nuhiksella on välillä hurjat paini- ja hippaleikit. Tärkeintä Nuhikselle olisi kuitenkin joku kissakaveri, poika on hieman ujo vieraille mutta ottaa todella paljon mallia reippaammistaan. Hoitotädin syliin Nuhis kiipeää kehräämään nyttemmin jo ihan itsekseenkin, ja jalkoihin tullaan kyöhnäämään kun huoneeseen tulee tuttu ihminen :) Nuhis on kiltti, leikkisä ja hieman varovainen, varautuneisuudestaan huolimatta oikea kultapoika.

Tullessaan Nuhiksella oli kova flunssa, siinä missä muut samasta paikasta tulleet pennut selvisivät vähemmillä oireilla joutui Nuhis syömään muutamankin lääkekuurin, mutta kun oikea lääke löytyi niin parani viimein Nuhiskin, nuhanenästä jäi muistoksi vain nimi :)

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.