Nugaanuttu (nyk. Nuuska)

Lisätty sivulle: 2008-08-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nugaanuttu (nyk. Nuuska)
10.1.2009 Nugaanuttu muutti omaan kotiin Aidan-kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

2.1.2010 Heipä hei! Eemeli ja Nuuska ovat asustelleet meidän perheessä nyt vuoden ja kovin tuntuu olevan mukavaa. Aamulla herättiin taas äänekkääseen menoon ja räminään, kun pojat ei jaksaneet enää odotella meidän ihmisten heräämistä. Karvat pöllyää ja tavarat lentelee heidän vauhdikkaassa takaa-ajoleikissä. Pakkohan siinä oli lopulta nousta antamaan nälkäisille leijonille aamupalaa ja päästämään heidät ulos parvekkeelle melskaamaan.

Lumi on ollut, varsinkin Eemelin mielestä, aivan mahtava juttu. Siellä se istuu
parvekkeella ja pyydystää hiutaleita tassuilla ja kielellä. Pakkaslunta on kiva
pöllyttää. Lumisota on myös kivaa ja voi sitä ihmettä kun lumipallot kadota sujahtaa hankeen. Sinne on pienen kissan pakko mennä perässä tarkastamaan asia.

Nuuskasta on tullut aika kookas poika. Ei uskoisi että vielä vuosi sitten piiloteltiin pöydän alla eikä syliin uskaltauduttu millään. Nuuska rakastaa vierailijoita eikä paljon väliä, onko kyseessä kotiväki vai vieras kun Nuuska
kellahtaa lattialle seljälteen ja vaatii masu rapsutusta. Jos on oikein mukava
ihminen, niin sitten kiivetään syliin hoitamaan sama homma! Vieraat on molempien
mielestä mukavia myös siksi, että ne jaksaa aina leikittää ja pelata, jos isäntäväki ei siihen kokoaikaa ehdi.

Varsinkin Nuuska on oikea taituri noissa pelihommissa. Pieni superloni-jalkapallo kulkee tassujen välissä karkaamatta kovemmassakin vauhdissa. Alakerran naapureiden uudet joululahjahiiret olivat myös kova juttu. Nuuska kulki hiiri suussa monta tuntia ja oikein murisi jos Eemeli yritti lähetyä hänen aarrettaan! Eemeliä tosin kiinnostikin enemmän lahjanarut ja paperi.

Terveitä ja hyvivoipia kissanpoikia siis ollaan edelleen ja parhaita kavereita
keskenään. Ihmisten hommat on tosi jänniä ja niihin osallistutaan kaikilla
kahdeksalla tassulla. Terveisiä Rekku Rescuen ihmisille ja eläimille!

6.6.2009 Lisätty kaksi uutta kuvaa Nuuskasta ja Eemelistä kotioloissa.

7.2.2009 Moikka, tässä on kuvia Nuuskasta (Nuttu) ja Eemelistä (Aidan). Nuuska on edessä ja Eemeli taka-alalla. Lisää voi lukea keskustelu sivuilta!

Terveisin, Reetta

***

Uros, noin 6 kk (joulukuussa 2008)/Pääkaupunkiseudulla

15.12.2008 Nuttu on varsin reipas nuori poika, se on nyt tutustunut muihin kissoihin, koiriin ja onpa hoitopaikassa 5v lapsikin:) Hoitaja kertoo että pienen alkujännityksen jälkeen pojista on kuoriutunu todella mukavia katteja, Nuttu on seurallisempi, mutta molemmat pojat ovat oikein leikkisiä ja mukavia katteja.

9.12.2008 Pojat Karkkiraita, Nugaanuttu ja Aidan pääsivät hätämajoitukseen ja kaipaavat nyt kiireellä omaan kotiin, vaikkapa jo viettämään joulunpyhiä uudessa kodissa:)

3.12.2008 Veikeät veljekset Karkkiraita ja Nugaanuttu sekä sirot siskokset Sulkaapilvi ja Suklaasydän kaipaavat kiireellä omaa kotia, sillä kotihoitaja ei voi pitää niitä enää jouluna luonaan. Tosi mukava juttu olisi jos veljekset ja siskokset pääsisivät pareittain uusiin koteihin, mutta toki perhe jossa on jo mukavaa kissaseuraa tarjolla on kenelle tahansa näistä varsinainen lottovoitto.

27.10.2008 Lisätty uusi kuva. Mistä koti näille raitapaidoille?

29.8.2008 Neljä kissanpentua (tytöt Suklaasydän ja Suklaapilvi sekä pojat Nugaanuttu ja Karkkiraita) oli jätetty oman onnensa nojaan, missä olisi kodit tälle nelikolle? Kotihoitajan mukaan pennut ovat rauhallisia, mutta vielä hieman ujoja.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.