Nuga

Lisätty sivulle: 2010-12-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nuga
14.1.2011 NUGA SAI KODIN VANTAALTA

****

Nuga on noin 5 kuukauden ikäinen tyttökissa. Nuga on Armin ja Dannyn sisar.

11.12.2010 Nuga, Armi ja Danny ovat lähtöisin Pärnusta. Villikissa oli synnyttänyt erään suomalaisen tallin vintille pentueen ja nämä onnistuttiin loukuttamaan sieltä noin parin kuukauden ikäisenä. Muutama viikko sitten nämä pennut siirtyivät Suomeen kotihoitoon.

Nuga on vielä arka pieni kissa mutta rohkaistuu selvästi päivä päivältä. Hoitotoimenpiteitä Nugalle saa tehdä rauhassa ja myös sylissä tyttö rauhoittuu mukavasti. Kuitenkin Nuga vaatii uudelta kodilta paneutumista tytön sosiaalistamiseen.

Nuga on samassa hoitopaikassa toisen pennun, Villi Mimmin kanssa, ja seuraakin paljon rohkeamman pennun tekemisiä. Tulevassa kodissa voisi siis hyvinkin olla rohkeampi toinen kissa Nugan seurana näyttämässä mallia.

Nugan hoitopaikassa on muita kissoja ja koiria. Tyttö saakin liikkua tällä hetkellä muiden eläinten seassa ja tulee toimeen muiden eläinten kanssa ihan hyvin. Tyttö odottaa kotia hoitopaikassa Hyvinkäällä, jonne sitä voi sopimuksen mukaan tulla katsomaan.

Kulukorvaus Nugasta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun