Nougat (nyk. Nökö)

Lisätty sivulle: 2016-06-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nougat (nyk. Nökö)
28.8.2016 Nougat muutti omaan kotiin Espooseen toisen tyttökissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

3.2.2017 Nougat (nykyisin Nökö) sopeutui jo viime elokuussa tullessaan hyvin, löysi turvapaikan saunasta jonne kävi nukkumaan jos meno uhkasi äityä liian villiksi. Nykyään nukkuu kyllä minun vieressäni sängyssä yöt, tai kissaystävänsä vieressä. Aiempi kissamme Ina otti ensin tulokkaan vastaan sähisten ja hyljeksien, ja kesti melkein pari kuukautta kunnes yhtäkkiä hän hyväksyi uuden kissan taloon, ja siitä lähtien ovat olleet erottamattomia. Nökö oli reipas ihana pikkukisu täynnä hellyyttä, vaikka häntä aluksi hyljeksittiinkin kissahierarkiassa. Nökö on ihan maailman kiltein hyrisijäkone, ja maailman sopivin kissa meille. Kissat ovat parhaita kavereita, kumpikin rakastaa silityksiä ja osaavat ottaa myös 1,5-vuotiaan pikku halit oikein vastaan. Eikä koskaan tarvitse pelätä että kissat olisivat kynnet esillä tai purisivat ketään. Oikea onnenpotku oli saada näin hienoluonteinen, reipas, sopeutuvainen ja kiltti kissa meille. ❤❤

***

Leikattu naaraspentu, synt. 10.4.2016

9.8.2016 Nougatin sisarukset löysivät jo uudet kodit ja Nougatkin tahtoisi jo omaan kotiin!

Tytön luonne on täysi kymppi! Se on seurallinen ja kehrää heti, kun saa huomiota. Nougat tykkää leikkihetkistä ja välillä on ihana päästä syliin loikoilemaan ihan rentona. Nougatin luona on vieraillut paljon lapsia ja se on tullut hyvin toimeen pienempienkin hoitajien kanssa.

21.6.2016 Sisarukset Nokkonen, Naskali, Nougat ja Nomparelli saapuivat emonsa kanssa Rekkujen kotihoitopaikkaan Satakunnasta. Niistä kasvoi sosiaaliset ja mukavat pennut, jotka tulevat juosten tervehtimään hoitajaansa.

Tämä mustavalkoinen pyöreäsilmäinen tyttönen tuijottelee hellyttävästi silmiin hoitajaansa. Nougat on kiltti ja vilkas pentu, joka nauttii leikeistä, mutta myös syliin rauhoittumisesta. Nougat on yleensä ensimmäisten joukossa tutkimassa kaikkea uutta ja osaa pitää painileikeissä puolensa veljiään vastaan.

Nougat etsii kotia yhdessä sisarensa kanssa tai reippaan ja leikkisän, nuoren tyttökissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.