Norppa

2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Norppa on rauhallinen, näteillä kauneuspilkuilla ja -täplillä varustettu, ihmisistä ja muista kissoista pitävä naaraskissa, joka etsii yhteistä kotia pentunsa Kuutin kanssa.

30.5.2024

Norppa loukutettiin Kuutin kanssa isommasta populaatiosta marraskuun 2023 alussa. Alusta asti he ovat hakeneet toisistaan turvaa ja seuraa, joten päätettiin, että he etsivät yhteistä kotia. Molemmat olivat alkuun todella arkoja ja jonkin aikaa menikin ennen kuin päästiin tutustumaan, keitä he oikein ovat. Norppa on rapsutuksista pitävä tarkkailija, hyvin kiltti, ilta-aktiivi, joka tykkää syödä lähes mitä vain. Todella luttana ja pitää muista kissoista. Leikkii palloilla ja muilla leluilla yksin, kun muilta on yleensä leikkihetki jo mennyt. Tarkkailee myös muiden kissojen ja omien ihmisten menoa. Päiväsaikaan viihtyy omassa rauhassa tai Kuutin kanssa nukkuen, illemmalla yleensä tulee samaan tilaan ihmisten ja muiden kissojen kanssa oleilemaan olohuoneeseen kissanpuuhun tai ruokapöydän tuolille. Ruoka-aikaan tulee ensimmäisenä tapittamaan ja seuraamaan perässä, infoten, että joko me voitaisiin syödä. Norppa antaa aika hyvin jo nostaa ja siirtää paikasta A paikkaan B. Vieraita hieman arastelee.

Norppa on steriloitu ja madotettu asianmukaisesti. Norpalla on kuitenkin hampaiden kanssa ollut huolta ja niitä jouduttiin poistamaan useita. Parodontiittia sekä hammassyöpymää myös kerrottiin löytyneen, joten hyvä olisi käydä ja varautua Norpan kanssa hammaskontrolleihin. Tämän populaation kissoilla on esiintynyt keuhkomatoa, johon myös Norppa on saanut asianmukaisen loishäädön. Keuhkomato saattaa kuitenkin osalla kissoista jättää keuhkoihin vaurioita, jotka voivat myöhemmin aiheuttaa oireita, sekä lisätä anestesian riskejä. Nämä seikat on omassa kodissa hyvä huomoida jatkossakin. Pitää erityisesti sijaiskodin kollikissasta, jonka kanssa Norppa ja Kuutti tulevat hyvin juttuun. Uudessa kodissa voi siis olla esimerkiksi kiltti ja leikkisä kollikissa heille kaverina. Norpalle ja Kuutille etsitään kissakokenutta aikuiskotia, sillä hienosta edistymisestään huolimatta molemmat ovat vielä ajoittain tietyissä hetkissä jonkin verran varautuneita. 

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Nina / 045 6968610

Soittoajat: Sovittuna aikana. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

ninarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Norppa

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.