Nori

2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Leikkisä kissaneiti Nori etsii loppuelämän kotia yhdessä veljensä Mison kanssa. Ujo Nori tarvitsee tulevalta kodiltaan kärsivällistä ja ymmärtäväistä asennetta.

17.1.2023

Nori saapui sijaiskotiin säikkynä ja ujona pentuna, joka ei ollut ensimmäisinä elinkuukausinaan tottunut ihmisiin tai viettänyt aikaa sisätiloissa. Reilun kahden kuukauden aikana on Nori ottanut isoja harppauksia ja viettää nyt mielellään aikaa ihmisten kanssa, vaikka silityksistä ei (vielä) nautikaan.

Vaikka tätä veijaria ei vielä pääsekään silittämään, niin aikaa Norin kanssa pääsee viettämään tuntitolkulla yhteisten leikkien parissa. Nori nauttii erityisesti palloleikeistä ja onkilelun perässä hyppimisestä. Kaikkein parasta taitavat kuitenkin olla yhteiset leikit velipoika Mison kanssa.

Nori on todella utelias pikkukissa ja pyörii mielellään siellä missä tapahtuu tai missä muut ovat. Nappisilmillään Nori seurailee lähietäisyydeltä ihmiskavereita ja tulee nappaamaan herkut käsistä. Nori haluaisi kodin jossa olisi kärsivällinen uusi perheenjäsen, joka on tottunut kissoihin ja jaksaa totuttaa Noria vielä enemmän ihmisiin. Nori ei sovi perheeseen, jossa on pieniä lapsia, mutta rauhalliset teini-ikäiset voisivat olla Norille sopivia perheenjäseniä. Nori rimpuilee vielä käsiteltäessä, eivätkä eläinlääkärikäynnit ole olleet herkkua.

Nori osaa myös rauhoittua, ja loikoilee rennosti sohvalla tai sängyllä suuren osan päivää. Illalla alkaa energinen puuhailu, ja Noria kannattaakin leikittää reippaasti ennen nukkumaan käymistä.

Vaikka Noria vielä vähän ujostuttaakin ihmisten seurassa, saa tästä kaunottaresta varmasti hyvinkin seurallisen kaverin itselleen. Muutama lisäkuukausi kärsivällisen ihmisen ja turvallisen ympäristön vaikutusta niin tämä kisu varmasti unohtaa elämän karun alkutaipaleen.

Tämän populaation kissoilla on todettu keuhkomato, johon Norikin on saanut loishäädön. Keuhkomatotartunta saattaa kuitenkin jättää keuhkoihin vaurioita.

Summary in English

Nori is a playful little cat who is searching for her forever home with her brother Miso.

Nori is still a bit wary of humans, and doesn’t allow anyone to pet her. She does however enjoy playing with humans and is very curious, so with a patient and understanding new family she will surely gain more confidence. Nori is scared of sudden noices and movements, so she will not be a good fit for a family with small children.

The cat population where Nori is from has had cases of lungworm. Nori has gotten parasite removal medicine, but lungworm may cause permanent lung damage.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Hanna / 0452212535

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

hannarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Nori

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.