Nöpsö

Lisätty sivulle: 2007-10-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nöpsö
15.2.2008 Nöpsö muutti omaan kotiin.

***

UROS, noin 7kk (helmikuussa 2008)/Järvenpäässä

14.2.2008 Ystävänpäivä, mutta missä on Nöpsön ystävä? Nöpsö on odottanut omaa kotiin pääsyä jo kuukausikaupalla, joten eikö olisi jo aika tämänkin Nöpsökän päästä omaan kotiin temmeltämään niin kuin suurin osa kämppäkavereistakin on päässyt:)

17.1.2008 Kuulumisia: Luulin Nöpsöä aluksi hyvin araksi, mutta se olikin vain vähän hitaammin lämpenevää tyyppiä. Nöpsö on rauhallinen ja ujo, mutta alkaa jo selvästi luottamaan uuteen kotihoitajaansa. Sylissä olosta Nöpsö ei vielä pidä mutta silityksistä nauttii, hieman puskee ja kehrää. Nöpsö tykkää myös leikkiä, erityisesti narun päässä olevat lelut kiinnostavat. Nöpsö sopisi parhaiten rauhalliseen perheeseen jossa ei ole kovin pieniä lapsia, koska äkkinäiset liikkeet pelottavat.

6.1.2008 Nöpsö, Sohvi, Sipsik, Siru ja Nippeli odottavat omaan kotiin pääsyä Järvenpäässä

26.10.2007 Nöpsö on nyt saavuttanut luovutusiän ja odottelee omaan kotiin pääsyä.

Kertomus: Noin 1,5kk (tänään noin 3kk) kissapoika oli heidetty katulle syyskuun alussa, juoksenteli pelossa ja nälässä autojen välissä ja itki kovalla äänellä.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.