NoppaToppa (nyk. Oliver)

Lisätty sivulle: 2013-07-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

NoppaToppa (nyk. Oliver)
5.8.2013 Jarre muutti omaan kotiin Helsinkiin ainoaksi kissaksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.8.2013 Silloin viikko sitten maanantaina kun hain Oliverin kotiin, niin se vietti ensimmäiset neljä tuntia sängyn alla. Yritin houkutella sitä ulos herkuilla ja leluilla, mutta se ei tuottanut tulosta. Kyllä se sitten myöhemmin illalla tuli omin päin pois ja leikittiinkin jonkin verran, mutta heti kun menin liian lähelle, niin se meni taas piiloon. Tiistaina kun tulin töistä, niin Oliver tuli aika pian pois piilosta ja oli kuin ihan eri kissa: sain silittää ja leikkiä, eikä Oliver pelännyt enää yhtään niin paljon. Sen jälkeen meistä tuli parhaat kaverit ja Oliver onkin erittäin huomionkipeä kissa, kaipaa paljon rapsutuksia ja tulee mielellään pomppimaan näppäimistön päälle jos ei halua, että olen koneella.

Tämän viikon aikana meidän luona on käynyt muutama vieras moikkaamassa Oliveria ja se on ottanut vieraat oikein hienosti vastaan. Ei ole kertaakaan mennyt sängyn tai sohvan alle piiloon ja vaikuttanut olevan erittäin tyytyväinen saamaansa huomioon. :)

***

Leikattu urospentu, noin 10 vkoa. Luovutus aikaisintaan 18.7. kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

22.7.2013 Eilen ensimmäiset rapsuttelut rauhaisasti sylissä pötkötellen, joten tämä pieni villikissa voidaan virallisesti todeta kesyksi pikku-ukoksi! Edelleen 2-vuotiaan kiljahdukset saavat pakoreaktion aktivoitua, mutta desibelit huomioiden se ei ole mikään ihme :D Noppa odottelee siskonsa Jarren kanssa uusia koteja, mieluiten yhdessä jatkaisivat matkaa hoitokodista eteenkinpäin! Ihan pienten lasten perhe ei ole se oikea osoite NoppaTopalle ja Jarrelle.

16.7.2013 Superkomea NoppaToppa on kasvanut reipasta vauhtia ja rohkaistunut samaa tahtia! Nuori herra seikkailee ympäri asuntoa ja uteliaana tutkii joka kolon, mihin vain kerkeää. Pomottaa kavereita ja leikkii mielellään, raputukset kelpaavat hyvin ja hakeutuu mieluusti viereen nukkumaan!

4.7.2013 NoppaToppa saapui meille kotihoitoon 7.6 loukutettuna ilman emoa. Pieni, arka, sähisevä karvapallo lymyili häkissä kaverin takana ensimmäiset päivät. Rohkeus kasvoi ja pian uteliaisuus ajoi Nopankin ulos häkistä tutkimaan uusia kulmia. Noppa on selkeästi rohkaistunut nopeassa tahdissa ja tulee varmasti olemaan sosiaalinen ja aktiivinen perheenjäsen :) Kissakamujen joukossa Noppis on selkeästi karismaattinen johtaja. Hurjat kissapainit, juoksut ja voltit värittävät kaverusten päivää ja ruoka maistuu sen mukaisesti!

Pienet hoitajat eli hoitoperheen lapset saavat Nopan vielä varuilleen, mutta isompien käsissä kehräys käynnistyi jo ensimmäisen viikon jälkeen. Noppa vaatii vielä aikaa luottaakseen täysin ihmisiin, mutta luottamus on varmasti saavutettavissa, niin hienosti ensimmäiset viikot ovat sujuneet! Hurmaava Noppis arvostaisi varmasti eniten aikuista perhettä/ perhettä, jossa lapset ovat jo kouluikäisiä. Pienten lasten kanssa elämä onnistuu hienosti, mutta selkeästi rennommin kaveri ottaa yli leikki-ikäisten seurassa! Tämä kaveri kyllä varmasti lämpenee pienemmillekin paijaajille, kunhan saa vähän reilummin aikaa tottua tilanteeseen :) NoppaTopan perheessä tulee myös olla reipas kissakaveri seurana.

NoppaToppa ja Jarre ovat sisaruksia ja lähtöisin Varsinais-Suomesta. Heillä on seuranaan pari viikkoa nuorempi ottosisar Pekka :)

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.