Nöpö

Lisätty sivulle: 2011-05-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nöpö
12.8.2011 NÖPÖ MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1v (toukokuussa 2011) Vantaalla

26.7.2011 Nöpöstiina on oikea söpöstiina! Nöpönen on sen verran pikkuinen ja siro tyttönen, että voisi luulla sitä vielä kasvavaksi pennuksi. Eipä se tuosta kovin enää taida kasvaa, eli jää kooltaan ‘iki-pennuksi’. Lisätty uusia kuvia supersuloisesta Nöpöstä! :D

17.7.2011 Suloinen siro Nöpö! Nöpö hurmaa kaikki vierailijat avoimella luonteellaan, sillä se saattaa hypähtää suoraan sohvalla istuvan ihmisen syliin ja puskee ihmisen naamaa, joskus jopa lipaisee kevyesti nenänpäätä. Nöpö on meillä tullut hyvin toimeen sekä muiden kissojen että koirien kanssa. Nöpöllä on muuten tosi hienon näköinen “silmämeikki” joka ei kuvissa ihan pääse oikeuksiinsa.

22.6.2011 Nöpö on hurmaava nuori neito, se tulee aina ovelle vastaan, kun menen hoitohuoneeseen (paitsi sen kerran kun se oli onnistunut keplottelemaan itsensä pieneen laatikkoon niin ahtaasti ettei päässytkään sieltä pois omin avuin!).

Nöpön kämppis Karvinen on jo päässyt omaan kotiin ja olisi kiva jos Nöpökin pian löytäisi oman kodin. Nönö on sen verran reipas tyttö, että viihtyisi varmasti hyvin myös lapsiperheessä.

20.5.2011 Nöpö ja kämppiksensä Karvinen siirtyivät yhdistyksen hoiviin Satakunnasta nuorelta tytöltä joka ei enää voinut huolehtia kaksikosta. Karvinen ja Nöpö eivät ole mitkään parhaat kaverit, pikemminkin Nöpö voisi vaikkapa viihtyä ihan ainanakin silmäteränä kun taas Karvinen tykkää kavereista.

Kulukorvaus leikatusta kissasta on 120 euroa. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.