Noosa

2013 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Parhaassa keski-iässä oleva herrasmies Noosa etsii kotia ainoana kissana rauhallisesta kodista jossa saisi paljon rakkautta ja rapsutuksia.

6.3.2022  Noosa muutti omaan kotiin 

***

24.2.2022

Noosa on noin 9-vuotias hellyydenkipeä ja ihmisrakas kissaherra. Hän tuli Rekkujen sijaiskotiin marraskuussa 2021, omistajansa menehdyttyä. Noosan hampaat eivät olleet parhaassa kunnossa, mutta nyt aikamiespojan purukalusto on laitettu edustuskuntoon, vaikka legoja onkin vähän vähemmän kuin ennen. Tämä ei kuitenkaan tämän sedän menoa haittaa.

Noosa on syönyt hammasrempankin jälkeen iloisesti märkäruokaa, raksuja ja herkkuna broilerin sydämiä. Noosalle kelpaa kaikki ruoka, ja ruokahalu on varsin pohjaton. Uudessa kodissa tulisi hieman vahtia, ettei vartalolinjat pääse liikaa karkaamaan ja myös säännöllinen hammastarkastus tulee olla ohjelmassa vuosittain.

Noosa sopii parhaiten ainoaksi kissaksi aikuiskotiin, jossa hänen ei tarvitsisi olla pitkiä aikoja yksin. Etätöitä tekevät ihmisystävät olisivat Noosalle lottovoitto. Hänellä on utelias luonne ja hän lähestyy rohkeasti myös vieraita. Hieman vanhemmat kouluikäiset lapset ovat Noosalle ihan ok mutta toisia lemmikkejä ei perheessä tule olla. Lempiasioita on makoilla ihmisen päällä ja saada runsaasti ja usein rapsutuksia. Vessahommat hoituvat herrasmieheltämme oikein siististi, mutta kynsienleikkuuta tulee vielä harjoitella uudessa kodissa.