Nooni

Lisätty sivulle: 2015-09-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nooni
10.11.2015 Nooni muutti omaan kotiin Helsinkiin siskonsa Hillankanssa.

***

Kuulumisia ja kuvia omasta kodista:

25.11.2015 Tarkalleen kaksi viikkoa on ehtinyt vierähtää siitä, kun Hilla ja Nooni saapuivat meille. Ensimmäisen päivän ajan meno oli melko varovaista, ja molemmat viihtyivät pitkälti sängyn alla. Aina välillä uteliaisuus kuitenkin voitti, ja sieltä ryömittiin nuuskimaan paikkoja. Ruoka on maistunut hyvin alusta asti ja laatikolla käyminen on sujunut mutkitta. Hilla on tästä siskoskaksikosta tosiaan se rohkeampi ja todettakoon, että myös ketterämpi. Hilla on menossaan hieman varovaisempi, ja aluksi käytännössä seurasikin siskonsa perässä. Nyt molemmat ovat kuin olisivat pitkäänkin asuneet täällä, ja Noonistakin on kuoriutunut melkoisen reipas veijari! Mielipuuhanaan se tuntuu kuitenkin tykkäävän tarkkailla takapihan tapahtumia matalan kiipeilypuun päällä, kun Hilla sillä välin seikkailee ja kiipeilee milloin missäkin.

Molemmat vielä välillä saattavat hampailla tai tarttua kynsillä liian hanakasti leikeistä innostuessaan, mutta se on vähentynyt Leikeissä pienet pehmopallot ovat osoittautuneet ihan parhaiksi. Siskokset leikkivät paljon myös keskenään, ja näiden kahden keskinäistä vaanimista, kissarallia ja painia onkin hauska seurata. Tytöt ovat hurjan seurallisia ja ottavat paljon kontaktia meihin. Kotitaloudestamme löytyykin nyt ahkeria keittiöapulaisia, siivousapulaisia, vessa-apulaisia… Uuden kiipeilypuun kasaamisessakin oli useampi käsi- tai tassupari avustamassa. Kaapin ovi tai keittiön laatikko ei ehdi kauaa olla avoinna, kun siellä ollaan jo viikset väpättäen tutkimusmatkailemassa. Aina välillä kuitenkin rauhoitutaan sohvalle lepäilemään, ja sylissäkin tuntuvat molemmat viihtyvän rapsutuksista nauttien.

Olemme olleet onnesta soikeina Hillan ja Noonin saavuttua värittämään arkeamme valloittavilla persoonillaan. On ollut ilo havaita, miten nopeasti parivaljakko on asettunut taloksi!

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2015.

18.10.2015 Noonista ja Hillasta on tullut oikeita sylivauvoja, vaikka pientä pennuille ominaista “leikkipuremista” vielä esiintyykin. Hilla tahtoo ehdottomasti olla mukana kaikissa ihmisten touhuissa, istuu jopa lavuaarin reunalla vahtimassa käsien pesua. Nooni katselee yleensä ensin menoa vähän kauempaa, mutta kun tytön mielenkiinto herää, se tulee kyllä mukaan. Hilla on todella energinen, rohkea ja utelias tyttö, Nooni ehkä hieman varovaisempi. Tytöt sopivat myös kotiin, jossa on rauhallinen, kissoihin tottunut koira.

18.9.2015 Tytöistä on uusia kuvia. Käy katsomassa!

7.9.2015 Nooni, Hilla ja Aavi loukutettiin elokuussa Lopelta ja ne ovat nyt kotihoidossa Keravalla.

Nooni oli elänyt elämänsä ensimmäiset kuukaudet ilman ihmiskontaktia, mutta ensimmäisten päivien sihinöiden ja pihinöiden jälkeen se kesyyntyi uskomattoman nopeasti! Nooni on tyttöporukan reippain ja aloittaa kovan kehräyksen usein heti, kun hoitohuoneeseen astuu. Seuraavaksi ovat vuorossa ihmisen huolellinen puskeminen ja silitysten vastaanottaminen.

Nooni viihtyy sylissä – ainakin siihen asti, että jossain tapahtuu jotain kiinnostavaa tai tulee nälkä! Aktiivinen pikkuinen on myös kova leikkimään.

Nooni ja Hilla ovat lähes erottamattomia, ja niille etsitäänkin ensisijaisesti yhteistä kotia. Pennut eivät sovi aivan pienten lasten perheeseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.