Noomi

28.02.2014

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Noomi on 5-vuotias kissaneiti, jolla on melko kollimainen luonne. Tämä veikeä persoona todella rakastaa touhuamista ja muiden seuraa.

16.5.2019

Noomi on ollut koko pienen ikänsä todella energinen ja keksii kaikki kujeet. Kaiken hän kuitenkin hyvittää olemalla mitä rakastavin pikkukissa taas hetken päästä. Aivan sylissä hän ei viihdy, mutta tulee viereen hakemaan rapsutuksia hellyyspulan iskiessä, sekä nukkuu mielellään ihmisen vieressä tai peiton alla sängyssä. Lisäksi tyttö on todella älykäs ja hänen kanssaan on hauska opetella naksutintemppuja.

Noomi syö vatsaoireiden vuoksi raakaruokaa ja on sillä voinut sijaiskodissa melko hyvin. Vatsaoireina hänellä on ollut oksentelua ja närästystä, ja sitä on tutkittu eläinlääkärissä ultraamalla. Kuvauksissa ei ole löydetty mitään huolettavaa ja vatsaa on hoidettu oireiden mukaan kortisonilla ja närästyslääkkeellä. Lääkkeiden antaminen onnistuu helposti ja Noomi on tottunut myös säännölliseen kynsien leikkaamiseen. On kuitenkin syytä varautua, että vatsaoireet lisääntyvät stressaavissa tilanteissa. Muovit ja pienet tavarat tulee piilottaa uteliaan nenän edestä, koska niitä tämä neiti syö yhtään seurauksia miettimättä.

Noomi on kasvanut muiden kissojen seurassa, mutta hän tuli etsimään uutta kotia Rekkujen kautta, koska perheen toinen kissa ei hyväksynyt Noomia. Raskas päätös Noomin muuttamisesta tehtiin pitkän yrittämisen jälkeen. Noomille kuitenkin sopii todennäköisesti kaveriksi toinen aktiivinen kissa, joka jaksaisi paini- ja jahtausleikkejä. Noomin koon ja energisyyden vuoksi kaveriksi sopisi parhaiten ehkä kollikissa. Uuteen kaveriin tutustuminen täytyy kuitenkin tehdä rauhallisesti.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 80 €. Yli 10-vuotiaasta kissasta tai erityissijoituskissasta. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiia / 050 307 1736‬

Soittoajat: Maanantai klo 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Noomi

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.