Nooa Nokinenä

Lisätty sivulle: 2013-08-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nooa Nokinenä
6.9.2013 Nooa muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, noin 12 vkoa. Luovutus aikaisintaan 27.8.2013, kotihoidossa Helsingissä.

29.8 Nooaa ollaan menossa katsomaan mutta lisää pentuja on tulossa sivuille lähiaikoina.

18.8.2013 Nooa on mietiskelijätyyppi, joka ihmiseen rauhassa tutustuttuaan saa ylitsevuotavia hellyyskohtauksia joissa pusketaan ja kiehnätään hurjasti kehräten. Nooa saattaisi pärjätä myös ainoana kissana, mutta ottaisi toki mielellään jonkun sisaruksistaan mukaan uuteen kotiin.

13.8.2013 Nestori, Nuuti, Neela, Nooa sekä Nella ovat mustavalkokirjava sisarusparvi. Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.