Nonna

Lisätty sivulle: 2014-05-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nonna
28.7.2014 Nonna sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, noin 7v. Kotihoidossa Vantaalla

8.7.2014 Nonnalla kävi hirvittävän huono tuuri, sillä siihen ihastuneen ihmisen elämäntilanne muuttuikin äkkiä ja Nonna ei päässytkään vielä omaan kotiin. Tämä rauhallinen kissaneito kaipaa jo kovasti omaa ihmistä, sellaista rauhallista kotia jossa Nonna saisi olla ainokaisena kissana.

17.6.2014 Nonna on oikein suloinen ja rauhallinen kisu. Ruoka maistuu ja yöt nukutaan hoitotädin jalkopäässä, täydellinen rauhallisen kodin kissa. Tehosterokotuksillakin on nyt käyty, joten Nonna olisi kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin.

4.6.2014 Vieras kuvaaja oli Nonnan mielestä kovin epäilyttävä, mutta tutun hoitotädin sylissä uskallettiin hieman poseerata :)

31.5.2014 Nonna on suloinen ja kaunis minikissa. Nonna tykkää hoitopaikassa tulla iltaisin puskemaan hoitotätiä kehräten ja kääriytyy sitten jalkopäähän kerälle nukkumaan. Uudet asiat vähän jännittää, mutta rauhallisessa kodissa Nonna varmasti pääsisi parhaiten oikeuksiinsa, sillä on oikein suloinen pieni ilmestys. Nonna on käynyt nyt myös normaali eläinlääkäritarkastuksen ja rokotusten lisäksi hammaskiven poistossa ja ikäarvio putosi seitsemään vuoteen sillä kaksikin eri eläinlääkäriä arvioi että Nonna ei kyllä mitenkään voi olla kymmentä vuotta vaan todennäköisesti noin seitsemän. Mutta ikähän on vain numero ja Nonna säilyy Nonnana vaikka se mikään mummeli ei vielä olekaan :),

16.5.2014 Lisätty pari kuvaa pikku-Nonnasta.

12.5.2014 Omistaja ei halunnut ottaa kissaa mukaansa muuttaessaan vaan oli toimittanut sen rankkurille ammuttavaksi. Kissa oli kuitenkin niin mukava että sille yritettiin etsiä kotia, mutta sellaista ei viikkokausin yrityksen jälkeen löytynyt. Kukapa olisi maalla kaivannut jo vähän vanhempaa rauhallista ja kotikissana elämään tottunutta kissaa, joten halusimme tarjota sille vielä mahdollisuuden. Nonna (on italiaa ja tarkoittaa mummoa), mutta mikään mummohan tämä kaunotar ei vielä ole, vaikka ikää onkin jo noin 10v. Nonna on rauhallinen nuoruuden hötkyilyt ovat takanapäin, mutta elämää on vielä paljon edessäkin ja Nonna tahtoisikin pian omaan kotiin viettämään kunnon kissanpäiviä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.