Nomparelli

Lisätty sivulle: 2016-06-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nomparelli
13.8.2016 Nomparelli muutti omaan kotiin Karkkilaan toisen tyttökissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 10.4.2016.

21.6.2016 Sisarukset Nokkonen, Naskali, Nougat ja Nomparelli saapuivat emonsa kanssa Rekkujen kotihoitopaikkaan Satakunnasta. Niistä kasvoi sosiaaliset ja mukavat pennut, jotka tulevat juosten tervehtimään hoitajaansa.

Nomparelli on sisaruksiaan itsenäisempi neiti, joka innostuu leikkihetkistä saman tien. Silitykset ovat kivoja, mutta vain silloin, kun neidille sopii. Nomparelli tulee ihmisen viereen nukkumaan, mutta ei viihdy sylissä.

Hurmaava pitkäkarvainen kaunokainen etsii rauhallista aikuiskotia yhdessä sisarensa kanssa tai reippaan ja leikkisän, nuoren tyttökissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.