Nomi

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nomi
11/2005 NOMI JA MERRIL MUUTTIVAT YHTEISEEN KOTIIN AHVENANMAALLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

26.2.2006 Nomi muutti meille marraskuun alussa 2005 Merrillin kanssa. Painoa pojalla oli tullessa kaksi ja puoli kiloa, eikä sitä saatu nousemaan terveen kasvun edellyttämällä tavalla alusta asti vaivanneen ripulin vuoksi. Vatsaa koitettiin saada kuntoon madotuksin, antibiootein ja tietysti dieettiruualla, mutta meni melkein vuoden vaihteeseen ennen kuin tilanne rauhoittui. Nomi on edelleen herkkävatsaisen dieetillä, mutta voi nyt hyvin ja kasvaa tasaisesti vaikka taitaakin jäädä suht pienikokoiseksi.

Nomilla on alusta asti ollut mukanaan kaverinsa Merrill ja täällä kotona se on lumonnut koiramme Vindin niin että Nomi ja Vindi ovatkin nyt erottamaton parivaljakko! Toiset koirat eivät juuri osaa Nomin lähentymisyrityksiä arvostaa, eikä vanha kissamme Lyyti siedä pojan kujeita laisinkaan, mutta Vindi jaksaa yhteiset peuhut ja puuhat eikä sittenkään hermostu vaan antaa Nomin käpertyä kiinni kylkeensä lepäilemään.

Nomi oli ensi hetkestä asti viherkasvien intohimoinen ystävä, eikä sen kasvien nakerteluvimmaa saatu millään lauhtumaan ennen kuin ensimmäinen erä kissanruohoa ehti itää ja saatiin esille. Ruoho on Nomin suuri intohimo ja sitä onkin oltava koko ajan esillä jotta muut kasvit saisivat olla rauhassa.

Nomi on varsinainen sylieläjä, kun joku perheestä istahtaa hetkeksi alas niin poika hyppää oitis polvelle kehräämään. Pirteä veijari, mutta ennen kaikkea sylieläin!

****

Urospentu Nomi, ikä noin 4kk, kotihoidossa Tallinnassa.