Nomi

6/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

NOMI on herkkä ja suloinen nuori kolli, joka etsii kissaapuhuvaa kotia leikkisän ja sosiaalisen kissan kaverina

11.1.2023 . Nomi pyydystettiin isosta kissapopulaatioista sukulaisineen elokuun puolessa välissä muutaman kuukauden ikäisenä. Tullessaan pentu oli nälkiintynyt, tuhiseva ja suolistoloisista pömppömahainen. Vaivat hoidettiin asianmukaisesti ja kollipoika rohkaistui tutkimaan ympäristöä. Ja nuorukainen nauttii pienten saaliiden pyydystämisestä onkivavan päässä, pienten esineiden kanniskelusta ja iltariekuista kissakaverien kanssa. Mutta Nomi haluaa myös välillä omaa rauhaa, ja tulevan kissakaveri voisi hyvin olla jo keski-ikäinen kolli, joka ymmärtää itsekin levon päälle. Koska Nomi on vielä hieman arka ja stressaantuu helposti, ei hän ole sopiva kotiin jossa on kovin hektinen elämämeno ja/tai pieniä lapsia.

Nomille on maailmaan tutustuminen ollut välillä kovin stressaavaa ja hutipissejä ilmaantui potan ulkopuolelle. Kun turvallisia korkealla olevia makuupaikkoja oli tarjolla tarpeeksi, kissaryhmä sopuisa ja pottakin nostettu korokkeelle, rentoutui kollinpoika nauttimaan elämästä ja hutipissailu loppui. Uudessa kodissa olisi hyvä olla ymmärrystä arempien kissojen sielunelämästä ja kissojen tarpeista. Nomi antaa välillä rapsuttaa itseään kaulasta ja korvan takaa, ja saattaa jopa palkita silittäjän kehräyksellä. Kissanpoika rakastaa ruualla aktivoimista ja erilaisten temppujen opettelua. Nomi on myös takuuvarma naapurivahti ikkunalaudalla, jos ikkunan alle ajaa isompi auto tai ulkoa kuuluu kovempia ääniä. Myöskään sisään tulevat vieraat eivät ole liian pelottavia, vaikka niitä kissa seuraakin aluksi turvallisen välimatkan päästä.

Isossa kissapopulaatiossa jylläsi hengitystieviruksia ja kettujen keuhkomatotartunta. Vaivat on hoidettu asianmukaisesti, mutta  niiden seurauksena Nomi tuhisee ja silmät saattavat ajoittain vuotaa edelleen.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Elina / 045 214 3928

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

elinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Nomi

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.