Nökö

Lisätty sivulle: 2017-03-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nökö
26.4.2017 Nökö muutti omaan kotiin Espooseen Poppy-kissan ja Minni-koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

3.5.2017 Meillä menee todella hyvin Nökön kanssa. Hieman arka tyttö Nökö oli ekoina päivinä, mutta jo toisena päivänä sai Russeli tyttö pusun. Emännästä Nökö piti heti ja rakastaa silityksiä ja rapsutuksia. Poppyn kanssa on tutustuttu vähän rauhallisemmin, jotta kaikki sujuisi hyvin. Ja niinkuin kuvista näkyy, neidit viihtyvät jo keskenään. Nökö syö hyvin ja kaikki kelpaa raakaravinnosta lähtien, rakastaa leikkimistä, mutta mieluisin homma on ehdottomasti katsella ikkunasta pikkulintuja ja muutakin menoa. Kiitos ihanasta Nököstä, pidämme erityistä huolta söpöliinistä.

***

Leikattu naaras, nuori aikuinen.

27.3.2017 Nökö saapui Rekku Rescuen hoiviin uutta kotia etsimään Kouvolasta paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen kautta yhdessä Nipen ja Nukan kanssa. Nökö on uusien ihmisten kanssa ehkä aluksi hiukan ujo, mutta on tutustuttuaan hyvin sosiaalinen ja rakastaa rapsutuksia.

Nökö on luonteeltaan aktiivinen ja leikkisä, ja se kaipaa paljon huomiota. Erityisesti Nökö tykkää tehdä temppuja, joista saa herkkupaloja palkinnoksi. Ruoan suhteen Nökö ei muutenkaan nirsoile.

Nökölle etsitään kotia, jossa on toinen kiva ja leikkisä tyttökissa kaverina. Aivan pienten lasten perheeseen Nököä ei suositella.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.