Nokkonen

Lisätty sivulle: 2016-06-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nokkonen
1.8.2016 Nokkonen muutti omaan kotiin Keravalle veljensä Naskalin kanssa.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

31.1.2017 Kuulumisia kissaveljetkset Naskalilta ja Nokkoselta, jotka saivat meiltä kodin viime elokuussa. Ikä lähentelee kymmentä kuukautta, ja niistä on kasvanut jo näin isoja poikia! Nokkonen tykkää makoilla laukkujen päällä ja paksulla karvamatolla. Kaikki ruoka maistuu, mutta parasta lienee possusuikaleet ja Animonda Vom Feinsteinin lammas. Nokkonen on hieman arempi ja miettii aina kaksi kertaa, ennen kuin johonkin hommaan ryhtyy. Noksu rakastaa vatsasta rapsuttamista ja kelliikin mielellään aina selällään huomiota hakiessaan. Noksu huolehtii, että jokailtaiset painit veljen kanssa tulee hoidettua. Molemmat ovat niin säyseitä ja lempeitä luonteeltaan, että kyllä ihan napakymppi kävi näiden kahden kanssa. :)

8.8.2016 Uusi kotini on valtava! Aina kun ovi jossakin aukeaa, niin minähän olen sinne ensimmäisenä menossa tutkimaan. Lempipuuhaani ovat rappusia ylös ja alas ravaaminen ja huonekalujen päällä hyppeleminen. Ihmisvanhempiani huvittaa se, että syön käytännössä mitä vain. Tämän viikon aikana olen pureskellut ja maistellut mm. pikku kiviä, vessaharjaa, tomaattipuun lehtiä ja syönyt salaa puolet pöydälle unohdetusta munkista. Tosi asiassa olen vain todella utelias ja rohkea! Ehdotonta lempiruokaani ovat katkaravut, joita saalistan vesikiposta “karkkipäivisin”. Uuden kotini paras paikka on korkeapohjainen sohva, jonka alle saa mennä nukkumaan valoa ja kodinkoneiden ääniä karkuun. Haen ihmisvanhemmiltani huomiota kiehnäämällä ja kehräämällä ja aina sitä saan, eli he todellakin rakastavat minua!

Täältä löydät Nokkosen leikkivideon!

***

Leikattu urospentu, synt. 10.4.2016.

4.7.2016 Nokkosesta ei tällä hetkellä oteta enempää kyselyjä.

21.6.2016 Sisarukset Nokkonen, Naskali, Nougat ja Nomparelli saapuivat emonsa kanssa Rekkujen kotihoitopaikkaan Satakunnasta. Niistä kasvoi sosiaaliset ja mukavat pennut, jotka tulevat juosten tervehtimään hoitajaansa.

Nokkonen on komea pitkäkarvainen poika, johon ihastuu helposti. Luonteeltaan Nokkonen on hieman rauhallisempi sisaruksiinsa verrattuna. Se tarkkailee ensin taustalla tilannetta ennen kuin syöksyy leikkeihin mukaan. Nokkonen tykkää silityksistä ja tulee usein viereen nukkumaan. Sen lempiherkku on raaka liha, mutta kaikenlainen laadukas kissanruoka kelpaa tälle pojalle.

Nokkonen etsii kotia yhdessä veljensä kanssa tai reippaan ja leikkisän, nuoren kollikissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.