Noki

Lisätty sivulle: 2008-10-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Noki
10.11.2008 NOKI SAI KODIN PORISTA

****

UROS (synt. elokuu 2008)/Turussa

Heippa, Olen pieni Nokipoika ja Turussa asustellaan Elsi-siskon kanssa. Meidät on loukutettu Ulvilasta, jotta meistä ei olisi tullut villikissoja. Ikää minulla on vasta sellaiset reilut 6 viikkoa ja nyt opettelen kissan elämää siskon kanssa hoitotädin ja koiratytön opastuksella.

Jo toisena päivänä hoitokodissa aloin kehräämään ja kehräänkin nykyään aina kun minua rapsutetaan tai kun Siirikoira tulee minua katsomaan. Totun siis hoitopaikassani myös koiriin. Osaan käyttää kissanvessaa ja syön nätisti, mitä nyt välillä koko ruokakippo kaatuu kun on niin kiirus syödä. En sähise ihmisille, enkä koirille. Olen hyvin leikkisä, joten tulevassa kodissa olisi mukavaa olla kissakaveri tai mikä parasta, jos vaikka pääsisi samaan kotiin Elsi-siskon kanssa.

Koska olen vielä niin pieni, minut tullaan rokottamaan marraskuun aikana ja tämän jälkeen olen valmis siirtymään uuteen kotiin. Minut on myös madotettu ja eläinlääkäri on tarkastanut että kaikki on hyvin. Kulukorvaukseni on 60 euroa. Minuun saa tulla tutustumaan hoitopaikkaani, lisärapsutukset ovat erittäin tervetulleita.