Noita Nokinenä

Lisätty sivulle: 2015-06-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Noita Nokinenä
6.7.2015 Noita Nokinenä muutti omaan kotiin Nurmijärvelle Sipsin kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.9.2015 Sipsin ja Noksu-kissasen yhteiselo on löytänyt hienosti omat uomansa. Sipsi on opettanut tulokkaalle talon tapoja, kuten raapimispuun idean, istumisen ruokapaikan vieressä kun odottaa ruokakuppia, jne. Välillä nahistellaan leikisti sisarustyyliin ja välillä juostaan hännät pujollaan peräkkäin jahtivuoroa vaihdellen.

Sipsi pääsi välillä jo vähän pulskistumaan, kun Noksu on hiukan hitaampi syömäri. Poika päätti ottaa tilaisuudesta vaarin ja söi tytönkin ruoat… Asia saatiin onneksi korjattua hyvin pian.

Noksu on hirmu sosiaalinen ja hellyydenkipeä! Ja toisaalta myös erittäin temperamenttinen ja omalaatuinen lady, jonka kujeet jaksavat hymyilyttää päivästä toiseen.

***

Leikattu naaras, 1,5 v (kesällä 2015)

26.6.2015 Hurmaava Noita Nokinenä muutti Rekkujen kotihoitopaikkaan uutta kotia etsimään juhannusviikonloppuna. Reipas ja utelias kissaneiti otti haltuun heti sekä hoitopaikan että kotihoitajan. Rapsutuksia saadakseen hellyydenkipeä kissa nousee kahdelle jalalle ja puskee hoitajan kättä. Nimensä Noita Nokinenä sai tavastaan kulkea selkä köyryssä. Köyristely ei sen tapauksessa kuitenkaan ole merkki aggressiivisuudesta, vaan näyttää olevan kissan perusasento.

Noita Nokinenä on aiemmin asunut lapsiperheessä perheen ainoana kissana, mutta se voisi hyvin viihtyä myös toisen tyttökissan kaverina. Ainoana kissana aktiivinen neiti tarvitsee paljon huomiota omilta ihmisiltään. Noita on leikattu, rokotettu ja sirutettu, eli täysin valmis muuttamaan uuteen kotiin.

Noita Nokinenä etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.