Noel (nyk. Ilo)

07/06/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.8.2020 Noel muutti omaan kotiin parhaan kaverinsa ja veljensä Antoinen kanssa.

***

Noel on orvoksi jääneen veljesnelikon hupiukko, jolla on aina jokin puuha kesken.

9.9.2020

Emme toistaiseksi ota Noelista enempää kyselyitä vastaan. We no longer accept new adoption requests for Noel.

3.9.2020

Noel ja kolme veljeään, lempinimeltään peltobebet, menettivät alle kuukauden ikäisinä emonsa, kun tämä jäi auton alle ja menehtyi. Onneksi emon huomattiin olleen imettävä ja pitkien etsintöjen jälkeen kaikki neljä pentua saatiin turvaan autotien läheisestä pellosta. Rekku Rescuen sijaiskotiin pennut saapuivat reilu kuukauden ikäisinä ja hyväksyivät nopeasti kotihoitajan ihmis-emokseen. Niinpä pennut ovat kasvaneet reippaiksi ja ihmisiin tottuneiksi kotikissoiksi, joiden kanssa onnistuu käsittely, kuten kynsien leikkuu, hampaiden harjaus ja lääkkeen anto kissaburritossa.

Ihanan hönö halipoika Noel viettää päivänsä vikkelästi häsläten sekä veljiensä kanssa leikkien ja painien. Noel on pentueen hupiveikko, jonka hassujen puuhien koomisuutta lisää pojan hellyyttävä ulkomuoto sekä omintakeiset eleet. Päiväunet pikkuinen nukkuu joko kotihoitajan sylissä tai pehmopedissä veljen vieressä ja aina ennen unen tuloa kehrää kuuluvasti tyytyväisyyttään. Noelille läheisyys on tärkeää ja hän pyrkiikin usein aivan liki niin kotihoitajaa, kuin myös veljiään. Aina poika ei jaksa muistaa taikka ymmärtää, että muut eivät joka hetki halua olla ihan yhtä lähellä – Noel saattaa esimerkiksi kesken unien hyökätä kaulailemaan nukkuvaa veljeä, välillä leikkimielisesti purren ja välillä kaverin naamaa pesten.

Noel ja veljensä Antoine tulevat erityisen hyvin toimeen keskenään ja luonteiltaan täydentävät toisiaan, joten pojat etsivät yhteistä loppuelämän kotia. Antoinen varovaisuuden ja ajoittaisen arkuuden vuoksi olisi hyvä, että uudella kodilla olisi jo jonkin verran kokemusta kissoista ja kykyä tulkita kissan elekieltä. Kaksikko on tottunut saamaan paljon aikaa, huolenpitoa ja rakkautta, joten toivomme, että sama jatkuisi uudessa kodissakin.

Noel ja Antoine ovat luovutusikäisiä viikolla 38.