Noel (nyk. Rölli)

Lisätty sivulle: 2007-12-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Noel (nyk. Rölli)
26.1.2008 NOEL PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

18.4.2008 Se on Rölli Riihimäeltä tässä terve! Olen nyt asunut kohta 3 kuukautta tässä uudessa kodissa ja olen viihtynyt tosi hyvin. Olen saanut kaksi koira- ja neljä kissakaveria. Laitan tähän mukaan pari kuvaa, joissa olen isoveikan (Roopen) kanssa. Roope on siis toi isompi ja sillä on valkonen laikku kaulassa. Tykkään siitä hurjan paljon. (toivottavasti kuvat aukeavat…teknisiä ongelmia mutsilla) Mutsikin on ihan jees, nukun kaikki yöt kiltisti sen kainalossa tai sitten saattaa olla että olen sylikkäin ison Romeo-koiran kanssa. Joskus ollaan nenät vastakkain ja joskus selät vastakkain. Autossakin tykkään matkustaa ja olen ollut jo asuntovaunuretkelläkin kerran. Asuntovaunu on ihan ok. Yläkaapeissa leikittiin Roopen kanssa ja faijalta meinas mennä hermot, jos tulee naarmuja (höh). Mutta oikein paljon terkkuja kaikille tutuille ja tuntemattomillekin! Hyvää keväänjatkoa!
terkuin: Rölli, Roope, Remu, Rafaela, Hermanni, Romeo, Ruska ja Rauli & Marjukka

****

20.2.2008 Kuulumisia: Pikku Rölli on saanut meidän Roope-kissan sydämen sulamaan täysin ja Roope luulee ilmeisesti olevansa Röllin emo (vaikka onkin poika). Niin tarkasti täytyy seurata missä pikkuvekara milloinkin menee. Pikkuhiljaa myös Remu-kissan kanssa on hierottu ystävyyttä. Ja Romeo koiraherran kanssa mennään joka päivä leikkimielistä ravia huoneesta toiseen.

Joten kaikki on mennyt loistavasti. Rölli on sopeutunut todella hyvin joukon jatkoksi ja on oppinut nopeasti talon tavoille. Rohkea ja sinnikäs pikkumies.

terveisin:Marjukka

****

UROS, noin 3kk (joulukuussa 2007)

27.12.2007 Kaunis ja kissoihin ja koiriin tottunut musta kissanpoika Noel tahtoisi jo pian omaan kotiin.

Kertomus Tallinnast: “Mustan-musta kisu eli katulla roskatynnyrin vieressä.
Sillä oli onnea ja noin 1,5kk se pääsi hoitokotiin. Seurallinen ja ystävällinen, hyväkuntoinen ja leikisä, tulee hyvin toimeen kissaseuralaisin ja koirijen kanssa. Upea ja rakastava lemmikki!”

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.