Nirvana

Lisätty sivulle: 2013-10-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nirvana
11/2013 Nirvana ja Hindu saivat yhteisen kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

2/2014 Lisätty veljeksille kuva omasta kodista.

***

Urospentu, noin 3kk (lokakuun lopussa 2013), kotihoidossa Turussa

20.10.2013 Nirvana on alustavasti varattu.

15.10.2013 Nirvana on suomalainen, talon pihapiiriin syntynyt ulkokissan pentu, joka loukutettiin pois luonnosta kylmenevien ilmojen tieltä. Nirvana on veljessarjan rohkein ja se aloitti kehräämisen ensimmäisenä ja tulee ihmisen luokse nauttimaan rapsutuksista. Nirvanalla on iso napatyrä, joka poistetaan varhaiskastraation yhteydessä. Tyrä ei ole kuitenkaan haitannut energisen pojan menoa. Nirvana tottuu hoitokodissa myös ystävälliseen kääpiövillakoiraan, joka ei pojan menoa hidasta. Nirvana oli ensimmäinen veljessarjasta, joka halusi mennä koiraan tutustumaan, vaikka aluksi vähän jännittikin.

Nirvanalle paras koti olisi kissakaverillinen koti, kenties yhteinen velipojan kanssa. Samaan veljessarjaan kuuluvat Buddha, Hindu ja Dalai Lama. Nirvana on menossa varhaiskastraatioon ja se on valmis matkaamaan uuteen kotiin aikaisintaan 1.11. Mainioon kissapersoonaan saa mieluusti tulla tutustumaan ennen kodintarjoamispäätöksen tekemistä hoitokotiin Turkuun.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

Loukusta uuteen kotiin –projekti mahdollistaa apua usealle. Projektista voit lukea enemmän: Loukusta uuteen kotiin

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.