Nipu (nyk. Simba)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nipu (nyk. Simba)
1.7.2006 NIPU MUUTTI OMANA KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

16.8.2006 Haimme 1.7.2006 kauan odotetun pienen kissan satamasta kotiin. Nipu nimi oli päätetty vaihtaa Simbaan, ja kissa olikin alusta alkaen oikea pieni prinssi. Muutama ensimmäinen päivä meni lähinnä saunassa nukkuen, mutta leikin ja ruuan avulla Simbasta sai helposti kaverin. Myös silitykset ja rapsutukset Simba otti heti vastaan suuren kehräyksen ja puskemisen säestyksellä.

Ruokahalu on Simballa ollut alusta asti kova ja mitään ongelmia ei sen suhteen ole ollut. Herkkuja ovat raakaliha, etenkin possu ja kana. Myös eläinkaupan penturuuat ovat hyviä, mutta sekaan murustetun Pirskatti-napin Simba osaa ovelasti jättää syömättä :)

Nyt lopetimme juuri 2 viikon lääkekuurin sieni-infektion jäljiltä. Ikävä kyllä myös toinen omistajista sai saman tartunnan, mutta nyt lääkekuurien jälkeen molemmat voivat taas hyvin! Pieni rapsutus toisen korvan alta on kuitenkin taas Simballa alkanut, joten seuraamme tilannetta.

Olemme todella onnellisia uudesta perheenjäsenestä ja Simbakin vaikuttaa eloonsa tyytyväiseltä, varsinkin nyt perheen kesäloman aikana pieni kehrääjä onkin saanut kaiken tarvitsemansa huomion ja hellyyden. Kiitos teille hienosta työstä jota teette!!

****

UROS, kesäkuun 2006 alussa noin 2kk (HUOM LUOVUTUSIKÄ 3KK!)

“Katsoin ikkunasta ulos 5 kierrokselta- oli ensimmäinen tänä vuonna kova sadenkuuro. Mutta vielä kovempi karjui lokki ja yhtäkkiä tajusin että se oli karjunut jo muutama tunti. Ääni tuli alhalta maasta- oliko se loukkaantunut? Menin katsomaan: se ei ollutkaan lokki vain pikku kisu. Istui raukka sadessa ja karjui kauheasti- luultavasti oli juuri hylätty. Yritin ottaa sen syliin mutta se kauhistui ja pakeni auton alle, sielta meni piiloon moottoriin ja ei uskaltaannut tulla ulos. Lopuksi minä aloitin matkitella emo-kissan kutsua ja pikkuinen juoksi luokseni ja lupasi ottaa syliin. Nyt se saa kasvaa hoitokodissa ja odottaa oma kotia.”